Manchester United oslovil Real ohledně přestupu Valverdeho

Federico Valverde (Sky Sports)

Federico Valverde patří mezi vycházející hvězdy Realu Madrid, není tedy divu, že by jej v týmu rád uvítal trenér nejednoho dalšího velkoklubu. Podle informací Football Espana se Manchester United odhodlal ke konkrétním krokům a do Madridu měl již zaslat oficiální nabídku.

Ta měla činit 65 milionů eur. Red Devils nyní čekají na odpověď, je ale velice nepravděpodobné, že by zněla jinak než zamítavě. Uruguayský záložník si totiž v Realu vybojoval navzdory nízkému věku (24 let) již velmi dobrou pozici a do budoucna se od něj očekává ještě více.

Erik ten Hag, manažer Manchesteru United, touží po tom, aby se Valverde připojil k jeho družině, a tak zaúkoloval vedení klubu nelehkou prací, totiž aby mu jej v dohledné době přivedlo. Real Madrid je ovšem rezolutně proti.

Před časem se vyjádřil kouč Bílého baletu Carlo Ancelotti v tom smyslu, že si bez Valverdeho nedokáže kádr Realu Madrid představit a že doufá v jeho neprodejnost. Prezident klubu Florentino Pérez je podobného názoru.

Manchester United nicméně v Realu nakupuje velmi rád. V létě přivedl brazilského středopolaře Casemira, sezonu před tím zase francouzského stopera Raphaëla Varaneho. Oba jsou nyní klíčovými hráči anglického fotbalového gigantu.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace