Rvačka o Gündogana: Zůstane u Citizens, nebo půjde do Barcelony?

Ilkay Gündogan (Sky Sports)

Ilkay Gündogan stále nemá jasno o své budoucnosti. Manchester City s ním chce prodloužit kontrakt, neboť je pro tým velice platným hráčem. Zároveň po něm ale touží Barcelona, kam jej vábí trenér Xavi Hernández.

Všechno nasvědčovalo tomu, že Gündogan v Manchesteru City po sezoně skončí, jenže situace se změnila. Klub o něj nadále velmi stojí, přesvědčuje jej sám manažer Pep Guardiola a německý reprezentant je nalomený.

Pak je tu také Barcelona, kam si jej velmi přeje kouč Xavi, jenž má s Gündoganem velké plány. Jak se rozhodnout? Špílmachr Citizens zatím sám neví, přemýšlí, jaká varianta by pro něj byla vhodnější.

Manchester City nabízí svému klíčovému záložníkovi prodloužení smlouvy o jeden rok do léta roku 2024 s následnou opcí na automatické prodloužení kontraktu ještě o jednu ligovou sezonu.

Barcelona přišla rovnou s dvouletým návrhem smlouvy, jenže problémem je, že kvůli porušení finančních pravidel katalánský celek zatím stále nedostal povolení registrovat nové posily pro příští ročník.

"Zatím rozhodnuti nejsme, žádná dohoda s nikým nepadla. Teď se Ilkay soustředí jedině na jednu věc a tou je blížící se finále Ligy mistrů s Interem Milán," uvedl hráčův agent.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace