Liverpool s Manchesterem United se v létě utkají o služby španělského mladíka z Celty Vigo

Gabri Veiga (Goal.com)

Teprve 20letý ofenzivní záložník Gabri Veiga na sebe v probíhajícím ročníku upozorňuje svými výkony v dresu Celty Vigo, součástí jejíhož A-týmu je teprve od loňského léta. Po sezoně se o jeho služby mají utkat dva angličtí obři: Liverpool a Manchester United.

Veiga v letošním ročníku dostal šanci v áčku Celty Vigo a trenérovi splatil důvěru do něj vloženou měrou vrchovatou. Ve 24 zápasech španělské La Ligy se blýskl osmi vstřelenými góly, k nimž přidal také tři asistence, a prakticky ihned se zařadil mezi ofenzivní opory svého mužstva.

Toho si samozřejmě nemohly nevšimnout i větší evropské kluby, a jak to tak vypadá, tak Veiga zaujal především v anglické Premier League. Krouží kolem něj jak Liverpool Jürgena Klopp, tak i Manchester United Erika ten Haga. V létě si to tyto celky nejspíš rozdají o jeho služby.

Jak hluboko budou muset sáhnout do kapsy a zda vůbec Celta Vigo bude ochotna prodat svou hvězdičku, není zatím vůbec jasné. Podle webu Transfermarkt.de je nicméně v současné době Veigova cenovka odhadována zhruba na 10 milionů eur, Celta ale bude chtít nejspíš víc.

Španělský reprezentant do 21 let je produktem mládežnické akademie Celty Vigo a klub si jej tak velice cení, fanoušci si Veigu během krátké doby dokázali velice rychle oblíbit. Liverpool a Manchester United tak budou mít co dělat, aby Celtu přesvědčili prodat svůj mladičký ofenzivní klenot.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace