Real Madrid pošle do Dortmundu Arribase

Sergio Arribas (Planet Football)

Real Madrid koupil z Borussie Dortmund Judea Bellinghama, opačným směrem by pak mohl putovat jiný středopolař. Jedná se o dvouletém hostování talentovaného hráče Bílého baletu Sergia Arribase v Německu.

Sergio Arribas by příští dvě sezony měl strávit na hostování v Dortmundu, kde dostane rozhodně více příležitostí než v nabité záloze Realu, do které právě z Borussie přibyl hvězdný megatalent Bellingham.

21letý Arribas je členem Castilly, v áčku Realu šanci zatím příliš šancí nedostal. Jedná se ovšem o velice talentovaného fotbalistu a velkou naději do budoucna, v Dortmundu může své nadání rozvinout více.

Ofenzivně laděný středopolař může hrát i na obou křídlech, v Realu má smlouvu do roku 2025. V uplynulém ročníku La Ligy zasáhl pouze do dvou ligových utkání, ve kterých se do statistik nezapsal.

V Realu pro něj v záložní řadě byla příliš velká konkurence. Luka Modrič, Toni Kroos, Federico Valverde, Eduardo Camavinga nebo Dani Ceballos, to je zkrátka našlapaná záloha, v níž je těžké se prosadit.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace