Barcelonský Fati má tři zámožné nápadníky z Anglie

Ansu Fati (Sky Sports)

Ansu Fati není spokojen se svým herním vytížením v Barceloně, a i když její kouč Xavi Hernández vylučuje, že by jeho svěřenec mohl v létě odejít, neustále se v tomto ohledu rojí nové spekulace. Vedle Bayernu Mnichov jsou v popředí hned tři angličtí zájemci.

Fati podle informací Talskport.com zaujal představitele Manchesteru United, Liverpoolu i Arsenalu, aktuálního lídra Premier League. Tyto tři kluby by si to v létě mohly spolu se zmíněným Bayernem rozdat v souboji o služby španělského mladíka.

Trenér Barcelony Xavi přitom před pár dny prohlásil, že nechápe, proč se vůbec spekuluje o Fatiho odchodu, a že budoucnost tohoto olbřímího talentu světového fotbalu spočívá rozhodně v Barceloně. Otázkou ale je, jak se k tomu postaví sám hráč.

Tomu údajně moc nevoní, že v Barceloně letos dostávají na pozici křídla více prostoru jeho spoluhráči, jako jsou Ousmane Dembélé či další mladičtí španělští reprezentanti Pedri s Gavim, kteří dokáží zahrát jak v křídelních prostorech, tak i níže v záložní řadě.

Fati letos ve všech soutěžích odehrál za katalánský celek jen 1142 minut a chtěl by na hřišti dostávat více prostoru. To by se mu mohlo splnit například v Anglii, kde by mu trojice gigantů navíc mohla zaručit i vyšší gáži, než jakou nyní dostává v Barceloně.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace