O Díaze, jenž patří Realu Madrid, se začal zajímat Arsenal

Brahim Díaz (Sky Sports)

V hledáčku Arsenalu uvízl Brahim Díaz, kmenový hráč Realu Madrid, jenž momentálně už druhou sezonu hostuje v AC Milán. Londýnskému celku se před časem vyplatil nákup jiného ofenzivního záložníka Realu Martina Ödegaarda.

Brahim Díaz je již druhou sezonu v řadě hostem v AC Milán, kde se v poslední době etabloval coby stabilní a platný člen základní sestavy. V barvách Rossoneri se mu daří a ukazuje v nich svůj potenciál, který má ve svých 23 letech stále olbřímí.

33 soutěžních utkání, šest vstřelených branek a tři asistence, to je letošní Díazova bilance v Miláně. Daří se mu hlavně v poslední době a uvidí se, co s ním bude po sezoně. Vykoupí ho AC natrvalo? Vrátí se do Realu a dostane šanci?

Na řadu může přijít i úplně jiný scénář. O Díaze se začal zajímat Arsenal, ve kterém by si španělský talent mohl zahrát po boku Martina Ödegaarda, bývalé velké naděje Realu. Norský reprezentant momentálně patří mezi nejlépe hodnocené hráče Premier League.

Podle informací Sport Mediaset je Arsenal po sezoně ochoten za Díaze vyplatit Realu 30 milionů eur, což může být pro spíše spořivý AC Milán příliš. Milánští vloni v létě navíc na Díazovu pozici přivedli nákladnou posilu z Belgie Charlese De Ketelarea, ten se ale zatím v Serii A trápí.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace