Real prodloužil s Díazem a počítá s ním pro příští sezonu

Brahim Díaz (Sky Sports)

Real Madrid se dohodl na nové smlouvě s Brahimem Díazem, který poslední dvě sezony hostoval v AC Milán. Talentovaný fotbalista podepsal do roku 2027 a těší se, že dostane příležitost v A-týmu královského klubu.

Díaz poslední dva ročníky strávil v AC Milán, u Rossoneri se mu dařilo a byl platným členem základní sestavy. Nyní se jej proto Real rozhodl stáhnout a dát mu šanci v příštím ligovém ročníku.

O fotbalistu se před časem zajímal londýnský Arsenal, který za něj chtěl nabídnout 25 milionů eur, nicméně v Realu se touto nabídkou odmítli zaobývat. S ofenzivním záložníkem do budoucna počítají.

To dali činovníci Bílého baletu ostatně najevo i tím, že s mladičkým Španělem podepsali nový kontrakt. "Brahim bude brzy představen jako nová posila Realu a důležitá součást týmu," napsal renomovaný novinář Fabrizio Romano.

O setrvání Díaze měli zájem i v AC Milán, jenže Real byl proti. Rossoneri tak musí hledat novou tvář, protože na postu ofenzivního záložníka se v uplynulé sezoně vůbec neuchytila drahá posila Charles De Ketelaere.

Brahim Díaz dokáže zahrát i na křídle, což je pozice, na níž se s ním nejspíš počítá v Realu Madrid trenéra Carla Ancelottiho. Ten si jej měl vyžádat do svého týmu a dá mu možnost zařadit se po bok těch největších hvězd světa fotbalu.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace