PSG už našlo náhradu za Messiho, má se jí stát Asensio z Realu

Marco Asensio (Sky Sports)

Marco Asensio je na odchodu z Realu Madrid, jeho novým působištěm by se měl stát francouzský Paris Saint-Germain. Tam má ofenzivní fotbalista nahradit hvězdného Lionela Messiho, jenž v Paříži dále nechce pokračovat.

Asensio je s odchodem z Madridu spojován již delší dobu, zájem o jeho služby je mezi ostatními kluby velký, neboť jde o velmi šikovného hráče s obrovskými zkušenostmi na poli klubového i mezinárodního fotbalu.

Podle španělského plátku AS je nyní konečně o další Asensiově budoucnosti jasno. Španělský reprezentant se má upsat bohatému PSG, které aktivně shání náhradu za Lionela Messiho, jenž se buď vrátí do Barcelony nebo bude působit v Saúdské Arábii.

Do Paříže by měl Asensio odejít zadarmo po vypršení smlouvy ve Španělsku, v klubu jedná o čtyř- až pětiletém kontraktu. Letos za Real odehrál 50 soutěžních zápasů, v nichž se dvanáctkrát zapsal mezi střelce a osm branek připravil svým spoluhráčům.

Pouze osmnáctkrát se však objevil v zahajovací sestavě, což je věc, která jej přiměla uvažovat o odchodu. Asensio chce v novém klubu zastávat důležitější roli, než tomu bylo v hvězdami nabítém Realu.

Otázkou je, zda si v tomto směru v Paris Saint-Germain nějak výrazně polepší. I po Messiho odchodu tam totiž v útoku zůstane minimálně Kylian Mbappé a možná i Neymar, kterého by v případě odchodu ale nahradila jiná superstar světového formátu.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace