Místo Messiho Neymar? Brazilec chce zpátky do Barcelony

Neymar (Sky Sports)

Brazilská fotbalová hvězda by se ráda vrátila zpět do katalánské Barcelony, podle španělského deníku Sport je Neymar dokonce ochoten jít s platem dolů, jen aby mohl odejít z francouzského Paris Saint-Germain, kde už nechce hrát.

Barcelona si brousila zuby na velký návrat ztraceného syna Lionela Messiho, ten se ale nakonec nekoná. Argentinec sice odmítl štědrou nabídku ze Saúdské Arábie, jenže z PSG odchází do amerického Interu Miami.

Kataláncům zbyly jen oči pro pláč, podle Messiho klub neudělal dost pro to, aby jej přivedl zpátky. Řešením může být nákup jiného bývalého hráče Neymara, jenž má rovněž v plánu opustit PSG.

Ten už se měl prostřednictvím svého agenta španělskému velkoklubu nabídnout. Barcelona je připravena uvolnit prostředky na to, aby získala jinou hvězdu, než je Messi. Otázkou je, bude jí právě Neymar?

Barcelona není v ideální finanční kondici, kvůli penězům jí zatím nevycházejí námluvy s Bernardem Silvou a Ilkayem Gündoganem, dvojicí záložníků z Manchesteru City, po kterých touží kouč Blaugranas Xavi.

Neymar odcházel z Barcelony do Paris Saint-Germain v roce 2017, Pařížané tehdy Španělům zaplatili rekordních 222 milionů eur. Nyní by se hráč, jenž má ve Francii smlouvu do roku 2025, vracel do Barcelony za zlomek této ceny.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace