Barcelona chce Romea, získat jej může za šest milionů

Oriol Romeu (Sky Sports)

Oriol Romeu se dostal na seznam vytipovaných posil FC Barcelona, v klubu by mohl nahradit Sergia Busquetse, jenž v klubu skončil a zamířil do americké MLS. Pokud jej Katalánci budou chtít získat, budou si muset připravit šest milionů eur.

31letý zkušený středopolař, který je velmi pracovitým defenzivně laděným záložníkem, má ve svém stávajícím klubu Gironě kontrakt ještě na dvě sezony. Girona za něj požaduje šest milionů eur.

Rodák z Ulldecony je bývalým reprezentantem Španělska do 21 i do 23 let, svou zemi reprezentoval i v kategoriích do 17 a 19 let. Jde o odchovance Barcelony, jenž ale šanci v A-týmu nedostal.

V roce 2011 tak Romeu zamířil z B-týmu do londýnské Chelsea, ani tam se ale neprosadil a hostoval ve Valencii a v německém Stuttgartu. V roce 2015 pak natrvalo zakotvil v anglickém Southamptonu.

Z Anglie vloni přestoupil do Girony, kde se okamžitě zařadil mezi pilíře základní sestavy a vysloužil si pozornost Barcelony, jež by mu ráda konečně dala příležitost, kterou jako mladík nedostal.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace