Úvod / Diskusní fórum / Archív / Liga Mistrů

Diskuse: Liga Mistrů

Nové téma

Komentáře (15x)

Vložit komentář

Názor s nejvíce nesouhlasnými hlasy

tunak 13.01.09 15:44

Vyhraje Sporting Lisabon, největším překvapením bude katastrofa favoritů, černý kůň je Barcelona a zklame nás A.S. Roma.

Všechny názory

plos 13.01.09 13:42

koho vidíte na letošního vítěze?Koho jako nejvěší překvapení a zklamání? A co tradiční "černý kůň?*23*

tunak 13.01.09 15:44

Vyhraje Sporting Lisabon, největším překvapením bude katastrofa favoritů, černý kůň je Barcelona a zklame nás A.S. Roma.

plos 15.01.09 18:48

*20* *20* no já si myslím, že favorit je určitě Barcelona, anličanum letos moc neveřim

Kcko 15.01.09 21:33

Podle me finale MUTD - FCB ( kdyz na sebe nenarazi driv )

FCB ma velkou formu, ale v LM muze jedna nepozornost mit velke nasledky. Verim svemu oblibenemu MUTD *29*

Txapeldun 15.01.09 21:42

pro me jsou favority Litrpůl a Inter

Rivaldooo 29.01.09 23:22

tak samozrejme fandim Barce ale vidim to na Inter asi *30*

Rivaldooo 29.01.09 23:23
  • cierny kon Bayern..
Lapíz 30.01.09 12:56

Tak pro Liverpool je letos prirotou liga, ve který se jim bohužel poslední dobou nedaří...

Barca je podle mě hodně vážným adeptem, ale nesmíme zapomínat na to, že se dlouho nepotkala s nějakým kvalitním soupeřem typu Liverpool, Manchester či Juventus Turín...

A právě Juventus s Bayernem jsou podle mě dost podceňovaní, hlavně tedy pak Bayern...

Inter Milán podle mě letos nemá moc šancí, nevěřím mu...

Manchester či Chelsea půjdou daleko, ale podle mě nevyhrají...

tunak 30.01.09 13:23

Inter má problém.

Podle mě jsou TEĎ favority United a Barcelona. Chelsea a Liverpool mají šanci dojtít tak do čtvrtfinále. Naopak právě bavorský podsvinčata (protože jim svině dělá prezidenta) bych tipoval vysoko. A Juventusu bych to taky celkem přál, navíc beton oni rozhodně umí.

A nezapomínejte na Real.

Jinak nevidím dalšího adepta na přední příčky. Ale tohle všechno se dost brzo může změnit.

Lapíz 30.01.09 13:26

Já myslím, že ta hierarchie těch větších klubů je tady již dlouho, že mezi sebe nikoho nepustí...

Podle mě již odzvonilo těm finálím alá Porto - Monaco... Je to ale škoda, že se mančafty jako tyto (méně úspěšnější) neprosazují...

tunak 30.01.09 13:34

To si zas nemyslím, že by jim odzvonilo. Porto, možná Ajax a takový kluby maj šanci něco udělat, stejně jako silný kluby z Ruska, když budou koncepčně pracovat.

Ale letos tu šanci nevidím, mimo jiné proto, že žádnej z menších týmů není nijak výraznej.

Lapíz 30.01.09 13:42

Tak letos si také nemyslím, že někdo překvapí a v budoucnu? Možná právě ruské kluby, nebo návrat německých klubů na výsluní. Ajax snad jen v případě, že udrží mladíky okolo Suaréze, což tedy s ohledem na předchozí koncepci vedení týmu nehrozí...

A Porto? Podle mě ne, rozhodně ne. Poslední dobou již začíná tak trošku pokulhávat...

tunak 30.01.09 13:52

Tak spíš Porto, než ajás, v blízké době. Porto má letos slabší sezónu, ale podle mě se brzo vrátí v portugalsku na výsluní. Záleží na tom, jaký přivede hráče, samozřejmě.

Jinak chudák Sporting, kolik on v poslddních letech prodal hvězdných křídel... Figo, Nani, Ronaldo, Boa Morte, Quaresma, Simao, Hugo Viana, Miguel... ti vššichni se fotbal naučili v Lisabonu v akademii Sportingu.

A navíc pilíři klubu jsou odchovanci Moutinho, Veloso, Caneira... asi osm, deset hráčů.

Tohle dřív uměl i Ajás, proto myslím, že se může snadno zopakovat první půlka 90. let, kdy se Ajásu urodila skvělá generace, která uhrála dvě finále LM za sebou.

Lapíz 30.01.09 14:00

Tak Ajax by se vrátit na výsluní mohl, to by ovšem nemuselo vedení myslet jen na peníze a neprodávat mladíky někam do zahraničí!

Lapíz 12.03.09 10:05

Tak jsem na to zvědavej - 20. března je v Nyonu los, tak doufám v tyto dvojice:

Manchester United - Chelsea Londýn Villarreal - Porto Bayern Mnichov - Arsenal Londýn FC Barcelona - Liverpool FC

*36*

Přihlašte se či zaregistrujte pokud chcete přidat komentář
Přihlašte se či zaregistrujte pokud chcete přidat komentář

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
TOPlist