Komentáře (61x)
Vložit komentářVšechny názory
Tak to je vskutku nečekaný, že se venku neprosadil Za půl roku má Slavia zpátky i Necida, který dopadně stejně.
no uvidíme. On Necid je už teď jiná liga, než byl Fořt, který proslul hlavně tím, že jako hrot znamenal pro branku soupeře velkou úlevu
každopádně je úsměvný nahrazovat Necida Fořtem. To už je vážně jako zbavit se nadprůměrnýho centrforvarda, druhýho průměrnýho prodat na balkán a stavět na Wilfrídovi..., který se zatím neprosadil vůbec nikde.
Slovenský záložník Juraj Kucka přestupuje do Sparty, kde podepsal smloumu va tři roky ...o tomto hráči jsem v životě neslyšel, ikdyž už prý hrál za seniorskou reprezentaci
Ani já. To zas bude úlovek typu Kóňa.
jojo....navíc vám odchází Došek, Kisel a Vorisek, nechápu navíc proč ste prodaly Kúdelu...za tři roky ho zase zpátky koupíte za 50 milionů.....ikdyž mi už se vám bohužel začíname podobat taky
Kisel snad proboh ne, to je nejlepší fotbalista Sparty za posledních pět let!
no o Kisela prej maj velkej zájem Teplice...
To je hezký, ale aspoň jednoho hráče, co na hřišti žádnej zápas nevypustí, snad Sparta mít může?
Tak jestli je Kisel k mání, okamžitě píšu dopis Karlu Poborskému s prosbou o jeho angažování!
Já vůbec nechápu, proč vůbec sedí na lavičce? Ano, měl nějaké zdravotní potíže, ale jeho technika Spartě (podle mého názoru nejvíce v Poháru UEFA) rozhodně chyběla!
Šíma, Benát, Kisel, Hudson a nebojím se říci, že skončíme v první osmičce!
Tak Kucka vyniká na řišti prý hlavně tím, že za svůj vzor považuje Scholese, hrál v Ružomberoku, který v poslední době zaznamenal strmý... výsledkový úpadek, což jistě nesouvisí s tím, že ho trénuje Bílek... a v reprezentaci debutoval v Lichtenštejnsku, za což byl koučem Weissem pochválen.
To je opravdu životopis pro přestup do Sparty. Ale prý o něm jednají už měsíc...
Tvá satirická nebo kdovíjaká poznámka k Bílkovi mě dostala!
nškde sem četl že do slávky se zase po skončení hostování vrací Abraham
jo, tyhle návraty člověka potěšej. Leškova éro, vrať se, vrať!
To bude mít Jarolím opravdu radost... Když ho tak občas pozoruju (Jarolíma), říkám si, proč nedal Abrahámovi přes držku!
Asi proto, že Abrahám je větší a přes držku by mu asi nedal ani Kličko.
Tak to je pak škoda, že je Tavares kliďas...
Slavii se na 4 roky upsal Josef Kaufman...vidím to jako dobrý nákup
i s ohledem na věk, vidím to jako kvalitní náhradu za Mateje....očekávám ale že Krajčíkovu hru už nenahradí ve Slavii dlouhodobě nikdo...
Odchovanec královehradecké kopané Jan Hable by podle posledních informací měl oblékat dres BANÍKU OSTRAVA! Talentovaný defenzivní záložník, jenž se neprosadil ve Fiorentině, tak může dostat konečně šanci se prosadit. Jeho agent Pája Zíků říká, že jsou všechny podmínky jednoročního hostování doladěny...
Návrat ztraceného talentu? ... Inu, doufám, že se probudí jeho domnělý talent a bude adekvátní náhradou za Tomáše Galáska!
Co? Galásek. Vtip na tři slabiky.
Je to takový vtipný, celá situace s Galáskem, kterýho nikdo nechce, chlapec se slavně jako nechtěnej vrací aspoň do baníku - a za půl roku mu vrazí kopačky do zad.
Holt krize. Ptejte se na motivaci.
Další návrat ztraceného syna - tentokrát v Bundeslize - Lucas Podolski míří do Kölnu!
lapízi, ty jsi aktuální jak ČTK.
Napsaný to tady nebylo, tak jsem to sem hodil... Problém?
já to včera psal do plkátka... jak říká sir Humphrey, "pan ministr by rád podotkl, že každý problém znamená i příležitost, že, pane Ministře?".
Aha, pak to chápu. Já tu včera nebyl...
Njn, já asi jo. Ale dneska ne, dneska jsem dostal čtyři podpisy do indexu.
Hmm...zajímavej přestup. Slávka jak vidno hledá náhrady za Latku a Krajčíka...
mno podle mě takovejhle "tvrdak" slavii vzdycky chybel, doufam vsak, ze se nebude opakovat kauza Abraham
Abrahám to je naprosto ztracenej případ. On, Šimák a Petržela se z těchto průserů dosmrti nezbaví.
Petržela chlastat pořád bude, Abrahám zůstane pořád stejnej magor, ale Šimák se naštěstí tý pověsti ve Stuggartu a Jeně snad nadobro zbavil.
Lapízi, že tys něco pil?
Jinak Besta je spprávnej parchant, ten do slávky zapadne... doufám, že slávka zapadne s ním...
Tak pro tunaka by to bylo obrovské zadostiučinění! Vždyť Spartu podporuje již od jejího vzniku...
Willy Sagnol, obránce Bayernu Mnichov, ukončil vzhledem k přetrvávajícím problémům s Achylovkou svou kariéru...
Nej úspěchy: Vítěz Bundesligy: 2001, 2003, 2005, 2006, 2008 V roce 2001 vyhrál s Bayernem LM
Slávka dělá všechno proto, aby letos neobhájila...
TAVARÉS PŘESTUPUJE DO HAMBURKU!
Radši bych byl, kdyby přestoupil Belaid. Ale i tavares je fajn.
Pro českou ligu je to obrovská ztráta, pro Spartu obrovská vzpruha!
Čili pro český fotbal obrovská vzpruha, pro ty zlé ztráta.
Zajímavý je, že HSV dnes podepsal i 21 letýho záložníka z Venezuely.
Tomáš Pekhart je krůček od přestupu do Slavie Praha.....myslím s, že útočníku máme zbytečně moc...Toleski, Šenkeřík, Ivana, Fořt, Besta, Litteri, podle potřeby Šmicer, Janda!
Já hlavněě myslím, že máte zbytečně moc bodů...
Další přetupy do Slavie. Upsal se jí 23letý defenzivní záložník Petr Trapp na 4 roky. Slavia angažovala také na 4 roky brazilského krajního obránce jménem James Dens Maia da Silva, který byl ve Slavii na testech . Není toho už trochu moc!
Aby slávka takovejma veletočma nedopadla jak nedávná sparta...
to jo no mě osobně by stačil teda ten Pekhart, Trapp, Kaufmann a eventuelně eště teda ten Fořt když mu to tak pálí
nechápu....nejdrřív Doležal řekne, že chtěli Pekharta, ale že místo něj sehnali Fořta s Bestou, ale stejně ten Pekhart nakonec přijde, už vidim, že na hostování půjde dříč Šenkeřík. Já osobně bych vykopnul Ivanu, to co hrál ve Slovácku je už dávno pasé. Sem zvědav jak začnou v útoku. Díky tomu, že se Fořt rozstřílel, má základ celkem jistej k němu bych dal Šenkeříka, kterej by to kolem něj oběhal...To by byl ale zase moc velkej luxus mít na lávce Pekharta. No osobně jsem moc zvědav, co zas ten "stratég" vymyslí. Zase v přípravě zkoušel Šventa, tentokrát v obraně. Já newim,copak mu nestačí jak v útoku hořel a obraně čekám to samý. V obraně už má slávka taky docela luxus: Brabec, Suchý, Hubáček, Dříždal, Šiklič, Kaufman, Dens, Hošek to teda ještě můžu z přípravy připočítat Šventa s Grajciarem
Nejčtenější
Plkátko
Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)
do Slavie se vrací na půlroční hostování s opcí na přestup útočník Pavel Fořt