Komentáře (42x)
Vložit komentářVšechny názory
No nejlepší brankář není ani náhodou, nicméně v posledních dejme tomu dvou letech se podstatně zlepšil
No dá se říct, že už není slabinou, ale oporou týmu teda nikdy nebyl
A ani nebude, řekl bych. Jeho styl je takový prazvláštní a neřekl bych, že se změní. Sice nedělá tolik kiksů, ale nikdy z něj nebude extratřída...
Valdés není nejlepší brankár ligy ani omylem. Sice už nedělá tolik kiksů jak dřív, ale furt si občas nějakej neodpustí. Navíc hraje v týmu, kterej letos skoro nepotřebuje bránita nechodí na něj skoro vůbec žádný sstřely zejména doma
Hm... kterej brankář občas neudělá chybu?
Jmenuj... jednoho.
Jo a Buffon se nepočítá... málokdo udělá takovou minelu, co se týče výběru partnerky
No dovol?
(Pssst... nenapovídej...
ale ty taky děláš chibi...)
Je to pravda. Občas nějakou tu hrubyci udělám
Šeredová bejvala lepší nouž to není ono. Nejatraktivnější partnerku má momentálně tragéd Ujfy Míšu Ochotskou
Ochotská?
Tak Casillas má doma Evu Mendézovou ta taky ujde
Iker nemá Evu Mendes, ale Evu González. Respektive měl
uz je bez Evy zato je s Evrou i kdyz vztahy na dalku nikdy nejsou idealni
Každej udělá chybu, ale né takovou co občas vyprodukuje Valdés
Letos to byla jenom jedna - proti Espanyolu A to je i na něj málo!
I v Lyonu proti Lyonu jednu předvedl .
Kdo tu mluví o kiksech, Lapi, tady se dišputuje o chybách...
To nebyla chyba, chceš-li to takto
Ja s Tebou súhlasím a videl som to tak aj v deň zápasu.Aj podľa mňa to bola chyba Valdésa,aj keď na druhej strane to Juninho kopnúť asi lepšie ani nemohol.Valdés to jednoducho podbehol.
Viem,že Lapi nebude súhlasiť,ale čo už,nemôžme mať stále rovnaký názor.
V tomhle jsem na Lapízově straně Tohle se těžko chytá, zvlášť když Juninhem kopnutý míče lítaj všelijak, jenom ne tak, jak by člověk předpokládal
Valdés měl letos daleko větší perly
Je fakt, že ten míč byl nevyzpytatelnej.
Ale tohlee se vždycky bude považovat za chybu brankáře. Podobně bys totiž mohl argumentovat, že gól z půlky není chyba brankáře, protože z taktického hlediska je správné, že brankář nesedí na brankové čáře, ale pohybuje se v prostoru, aby mohl případně suplovat práci stopera.
Tak se podívej na to, co předvádí JAKEJKOLIV anglickej reprezentační brankář.
Nebo co předvedl Boruc v Bratislavě.
Každej brankář udělá chybu, nevím co řešíme...
No, já bych tu větu postavil jinak: každej brankář anglické reprezentace zákonitě udělá chybu, u ostatních brankářů je to jen pravděpodobné
jj tedko je jedničkou David James a ten je tim známej...ale já ho mám rád
Těm postavičkám v brance anglickýho národního týmu se taky v posledních dvaceti letech nedalo říkat gólmani... Nj, nástupce Shiltona v nedohlednu
už se konečně uklidnil a přestal dělat kiksi ale lepší než Casillas nikdy nebude!
Přestal dělat je přehnaný, viz nedávná doba, kdy jich stihl několik během 14 dní Ale chybuje každý brankář, Valdés se i v tomhle směru honě zlepšil, i když si pořád myslim, že do absolutní špičky PD nepatří
No jo tak ale reknete jakej golmyn ze svetovy spicky by mel do barcelony prijit.Ja si myslim,ze Petr Čech by byl idealni a bylo by hodne zajimyvy kdyby se potkaval s Ikerem Casillasem v El Clásicu,protoze jde o nejlepsi golmany sveta.A nebo taky ten Sergio Asenjo by nebyl spatnej.
No a kromě všech těchhle nejlepších gólmanů světa zbývá už jen Buffon, kterej se ale do jejich společnosti nehodí, protože chyby nedělá, je docela sympatickej a klub by jentak nevyměnil.
Ale nejlepší jsou samozřejmě Čehchové, Kasíjasové a Van der Saarové.
Proberte se, proboha!
Nejčtenější
Plkátko
Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)
Tak co letos rikate na vykony Victora Valdése???Podle mě letos chytá suprově.Myslím že je to nejlepší brankář La ligy za tento rok.Už nedělá chyby a je z něj velice dobrý gólman.Zasloužil by si právem hrát za reprezentaci.