Úvod / Diskusní fórum / Archív / Česká reprezentace

Diskuse: Česká reprezentace

Nové téma

Komentáře (12x)

Vložit komentář

Názor s nejvíce souhlasnými hlasy

Nanny05 06.09.09 09:19

Jak se vám líbilo vystoupení našich fotbalistů ve Slovensku??

Všechny názory

Nanny05 06.09.09 09:19

Jak se vám líbilo vystoupení našich fotbalistů ve Slovensku??

Deform 06.09.09 09:46

nemastný, neslaný... góly davají jen při 3-4 útočnících *43* a to nevim jestli bude zrovna ideální taktika *44*

filipx 15.11.10 09:45

Neslaný nemastný je občas slabý slovo. Prostě nám to teď nejde. Ale kdy se to změní, když naše mladá generace je taky dost propadák...

tunak 15.11.10 15:01

Tak nevím, jednadvacítka si vede docela slušně, řekl bych. Já samozřejmě vím, že od teď to bude z její srany samej výbuch a že u nás prostě momentálně nejsou a hodně dlouho nebdou podmínky pro to, aby byla naše reprezentace na úrovni.

Což je mimochodem pro stát jako takový docela lichotka. *26*

tunak 06.09.09 11:58

na Slovensku... *20*

Nic moc... dokonale prokoučovaný zápas, mimochodem.

Carlitos 06.09.09 12:32

Nelíbilo, od Haška poměrně očekávaně prokoučovaný od začátku do konce, Koller stejně jako ve většině zápasů posledních let nejhorší na hřišti (snad už tentokrát odejde napořád), Rosickýho nemá cenu řešit, jinak výkon jako takový prvních a posledních 5 minut dobrý*20* Nicméně co jsem tak koukal na tabulku, tak pokud vyhrajem zbývající tři zápasy, tak máme baráž víceméně jistou, což je celkem zázrak. Ale je to ostuda v jedný z nejlehčích skupin, co jsme kdy dostali, bojovat o baráž...*40*

Carlitos 06.09.09 12:33

Nepotěšil ani pamplonský válec, sice hrál slušně, ale ta pecka byla extrémně hloupá. Ale Péťa ČS Čech je prý hrdý na to, jak jsme hráli, takže je v podstatě všechno v nejlepším pořádku*30*

Txapeldun 06.09.09 13:02

no tak on rikal ze to byl nas nejlepsi zapas v kvalifikaci, v cemz ma asi pravdu .)

tunak 06.09.09 17:46

*26* což je ještě větší ostuda, než hrát jen o baráž...

Takovouhle skupinu asi už nikdy nebudeme mít... všichni (naposledy Hamšík, ale na Boruče nemá) se prostě celou dobu snaží, aby si Severní Irsko zase jednou zahrálo na MS, přestože nemá ani na třetí kolo Ondrášovka Cupu *20*

tunak 06.09.09 17:50

Koller za to nemůže, kdyby vedle něj hrál od začátku Baroš nebo Svěrkoš, mohlo to být o něčem jiném.

Ale samozřejmě... je to takovej hodnej mamlas, zavolali ho, tak přijel. Líbilo se mi ale, jak se k tomu po zápase postavil... jako jedinej. Zbytek našeho týmu zase pěje ódy na sebe sama nebo dělá ze Škrtiče monstrum (Přičemž jestli někdo na mezinárodní fotbal nemá a nikdy mít nebude, je to v první řadě Pudil, co si budeme povídat.)

Na stoperu LB a DM, na DM stoper, křídelní záložníci: pomalý nemehlo a útočník, Jarolím jako Xavi (obzvláště vtipný, já fakt nechápu, co na něm ti němci vidí, podle mě je to vysoce nadhodnocenej hráč)... zkrátka Ivan Hašek potvrdil slova většiny našich fanoušků, že je ideálním trenérem pro naši reprezentaci *29*

JAGUAR SF 06.09.09 16:01

... tak Slováci si uhráli bod na historický postup do Afriky(přejme jim to..), Češi si ještě zachránili teorii na baráž.. a kamarádi trenéři odcházeli ze hřiště spokojeni *20*

Reed 08.06.12 18:01

Jsem Reed Digby licencí FIFA zástupce naší agentury je v současné době nábor mladé talentované hráče do týmů v Anglii, pokud zájem o nadcházejícím fotbalovém soudu laskavě vrátit ke mně s e-mailovou adresu tak, aby vám více informací o procesu.

Tady je můj e-mailová adresa: reedigby.co.uk @ hotmail.com

S pozdravem.

Přihlašte se či zaregistrujte pokud chcete přidat komentář
Přihlašte se či zaregistrujte pokud chcete přidat komentář

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
TOPlist