Úvod / Diskusní fórum / Archív / Barcelonské levé křídlo

Diskuse: Barcelonské levé křídlo

Nové téma

Komentáře (5x)

Vložit komentář

Názor s nejvíce souhlasnými hlasy

tunak 14.05.10 21:46

*20* Di Maria by vám mhl přinést do hry novej prvek, přece jen, málokterej hráč se při zápase rozbrečí *23*

Názor s nejvíce nesouhlasnými hlasy

tunak 20.03.10 01:37

Kdo si myslíte že by měl přijít?

Kdo si myslíte? Myslíte si, že by měl přijít? Nějak nechápu, jak je možný tyhle dvě věty složit do jedný a tvářit se, že to člověku projde.

Lépe například takto: Koho by podle vás měla Barcelona koupit na pozici levého křídla? Henry pravděpodobně odejde a...

Podle mě by měli zkusit toho Ríšu. Jasně, z Brna se mu chtít nebude a pro klub je to důležitej hráč, ale třeba by to i vyšlo a jako univerzální hráč schopnej mimo jiné díky své absentující rychlosti hrát kdekoliv stejně kvalitně by byl moc platnej, protože, jak známo, Barcelona má úzký kádr.

Co se týče tebou jmenovaných, Angel Di María by týmu mohl nabídnou svou psychickou labilitu a absolutní neschopnost hrát pro spoluhráče, Ribéryho přínos spatřuji v tom, že je za zenitem, David Silva se naopak hodí jako velká hvězda, která toho moc neumí a David Villa je na levý křídlo opravdu ideální hráč a se Zlatanem by si určitě dokázal vyhovět. *26*

Všechny názory

Barcelona 19.03.10 16:23

Kdo si myslíte,že by měl přijít v létě do Barcelony na pozici levého křídla?Henry na 99% odejde a variant je hned několik.Angel di María,Franck Ribéry,Juan Mata,David Silva a taky David Villa.Já mám jednoznačnou volbu a tou je David Villa.Podle mě by mu křídlo sedělo,měl by tam víc prostoru a třeba by dával víc gólů.Vím,že je to hrotový útočník,ale koukejte na Messiho.Ten z křídla dává nejvíc gólů Barcelony.Předem děkuji za Váš názor.

tunak 20.03.10 01:37

Kdo si myslíte že by měl přijít?

Kdo si myslíte? Myslíte si, že by měl přijít? Nějak nechápu, jak je možný tyhle dvě věty složit do jedný a tvářit se, že to člověku projde.

Lépe například takto: Koho by podle vás měla Barcelona koupit na pozici levého křídla? Henry pravděpodobně odejde a...

Podle mě by měli zkusit toho Ríšu. Jasně, z Brna se mu chtít nebude a pro klub je to důležitej hráč, ale třeba by to i vyšlo a jako univerzální hráč schopnej mimo jiné díky své absentující rychlosti hrát kdekoliv stejně kvalitně by byl moc platnej, protože, jak známo, Barcelona má úzký kádr.

Co se týče tebou jmenovaných, Angel Di María by týmu mohl nabídnou svou psychickou labilitu a absolutní neschopnost hrát pro spoluhráče, Ribéryho přínos spatřuji v tom, že je za zenitem, David Silva se naopak hodí jako velká hvězda, která toho moc neumí a David Villa je na levý křídlo opravdu ideální hráč a se Zlatanem by si určitě dokázal vyhovět. *26*

tunak 20.03.10 01:40

Jinými slovy: z těchle šašků by byl imo nejmenším šaškem a zlem Mata. Ale, víš... neznáme ty hráče, jejich psychiku a tak. Proto to těžko můžeme posoudit. já vím, že tě přestupové spekulace děsně baví, ale nevím, co od nás čekáš - že budeme s nadšením rozebírat špičkové hráče na jednotlivých pozicích a představovat si, jak by jim slušela modrokarmínová kombinace?

Co se týče karmínu, měl bych jednu takovou písničku... *23* *26*

Tudíž: pokud chceš slyšet moji radu, tady je:

Nainstaluj si Footbal Managera a realizuje se. *23* Bude tě to bavit. Fakt.

MlCHAL 14.05.10 17:33

Uz ma stvu tieto spekulacie a tuzby fanusikov *21*. Naco dalsich hracov, ked Barcelona ma dostatok svojich talentov a zasluzia si viac pozornosti od Barcelonskych fanusikov ako nejaky Silva, di Maria a podobni *39*

tunak 14.05.10 21:46

*20* Di Maria by vám mhl přinést do hry novej prvek, přece jen, málokterej hráč se při zápase rozbrečí *23*

Přihlašte se či zaregistrujte pokud chcete přidat komentář
Přihlašte se či zaregistrujte pokud chcete přidat komentář

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
TOPlist