Komentáře (159x)
Vložit komentářNázor s nejvíce souhlasnými hlasy
Všechny názory
Kdy, kde, jak, kolik...???
Lapíz opět nabízí příští rok anebo ještě na konci prázdnin v klídku své víkendové služby!
By nejdřív mělo být nějaký shrnutí toho prvního, ne?
Něco málo bude, ale bohužel nebyl foťák, takže nemůžeme dát videoreportáž...
já bych udělal klidně ještě jeden na konci prázdnin, kdyby byla aspoň dvouciferná účast... a to buď u vás nebo klidně jenom jednodenní srázek v Brně..
ale byl bych znova pro horepnik
Jsem pro Andrése i pro tebe, páč to vyšlo nakonec docela dost levně bych řekl! Krom tedy těch vašich cest, to se muselo prodražit. Každopádně, navrhne-li někdo další flek kdekoliv, kde bude levno, bereme všema deseti!
Napečiem
No měla jsi to fakt výborný, to se musí uznat
nejenze ti neslouzi pamet, ale jeste jses hnusnej
ale to nebyla narážka na tvé vysoce krvavé zranění, tu sis v tom našel ty každopádně stačilo napsat "měl"
a vlastně ani ty nejsi žádnej krasavec
to nemela bejt zadna narazka na tebe jenom jsem zacal vetu "nejenze", ale pak jsem neprisel na tu druhou potrebnou cast, tak jsme tam hodil tohle
Hořepník je úžasnej, jen by nemusel mít krámek otevřeno v sobotu jen do 11. A chce to víc klobás!
No tie boli - mňam s opečeným chlebíkom
a pre mňa ešte aj špeciálne nakrájané
druhá dávka toastov tiež vyzerala zaujímavo, len trošku tmavo
klobás tam bylo dost, chtělo by to víc dívek
se vstupnim testem, jestli znaji historii Primery
Mám nápad, uděláme na webu kvíz: "Přijímací řízení" a tam napíšeme nějaký základní údaje o La Lize ... každý musí mít alespoň 50 %, pakliže ale bude mít 50 % - 80 %, nesmí pít pivko, nad 80 % už ano...
Já sám bych byl rád, kdybych se s váma zase někdy viděl, natož abych si trochu popil!
No jo, nechtěl bych jít takhle brzy ráno nakupovat...
Neviem, či som mala len ja také šťastie alebo je v Čechách normálne vždy dostatok drobných a na Slovensku nikdy - za gyros aj za lístok za batožinu som v Čechách platila stovkou, ešte som sa pýtala, či nevadí, že nemám drobnejšie - v poho. Dneska doma kupujem lístok na vlak - 2,09. Dala som päťeurovku, ženská vykriví hubu, pozre na mňa ako na vraha a vyblafne: "To ani desinu nemáte?" Tak asi že aj tebe pekný deň! To sú služby kokso.
Ale aj ten autobusár do Hořepníka bol príjemný, že Andrés? "Prosím vás, jdete i do XY?" "A co bych tam dělal?" "Ale mně říkali, že jo." "A co já vím, kdo vám co říkal..." Niet nad milú radu
Jojo, byl to takovej týpek v Humpolci?
ten byl výborný no... "Co já vím, kdo vám to napovídal"
Tak ale pozor - v Bratislave som hneď pri príchode zažila toľkú starostlivosť! Bolo poriadne teplo, ale mne sa nechcelo koženú bundu niesť v ruke, tak som si ju nechala na sebe a pred stanicou sa mi starostlivo prihovoril hneď prvý postávajúci cigánik: "A tebe je zima? Šak si to vyzleč prosím ťa!" Móóóóóje zlaté Slovensko!
Asi ti ju cigánik chtěl švihnout, tu bundu.
Samozrejme mi to tiež napadlo ako prvé, tak som ju nechala na sebe, až kým som nedokráčala k autobusovej zastávke a už som sa necítila ako v saune.
Tááákže, tááákže. Hoďte mi sem pár termínů, jakmile bude k dispozici rozlosování nové sezóny (teď bylo losování, grémium, kde se dohadovali termíny, tak by to mělo být brzo), můžeme sraz naplánovat už na konec prázdnin.
Čili - sraz se může udělat v Hořepníku, ba si myslím, že je to jediná možnost, protože kempy, hospody a nějaký sportovní zařízení budou v létě jednak možná už rezervovaný, a jednak by to vyšlo na omnoho víc peněz, protože celkově tahle organizace vyšla (beru v potaz klubovnu) pouze na 600 Kč!
Jaký víkend by komu vyhovoval?
Mimochodem, s účastníky CJP, Sniper, Romi, Andrés a Šebýk je počítáno! Bez řečí! Omluvenkou může být jen ta od lékaře zaslána na mou adresu
Ja sa chystám! samozrejme! Ale tiež by to bolo dobre asi až posledný augustový víkend.
rad prijedu, ale nejspis si teda vubec nezahraju fotbal
a nemuzu teda plus minus 23., kdy mam dvacetiny a to budu asi slavit jinde...
Koho to zajímá, pozére? Kolem 23. je snad víkend?
jsem se nedival do kalendare, nebudu ztracet cas
Já určitě nebudu moct 15.-17. Další dva bych určitě mohl. Udělal bych to tak, že buď poslední nebo ten předposlední víkend, podle toho kdy bude lepší počasí.
pokud bude zájem, tak bych se zúčastnil a zastupoval baskickou část (pokud se nezúčastní noir nebo tuňák)
a když budu vědět termín včas, tak bych prozatím měl mít čas kdykoliv v druhé půlce srpna
Nejlepší by pro mě byly dva poslední víkendy. Ale jak tak koukám, tak většině by se asi hodil ten poslední týden?
Takže za všechny - poslední
ten posledni vikend v srpnu skoro urcite nemuzu takze za me driv. nebo klidne i prvni vikend v zari
Slovensko!!! Bano dúfam jasný. Grobar, ty si vlastne odkial? Ty zvyknes Cechy spominat. Madridcan? Mari sa mi, ze som niekde citala "tu" miesto "sem"
- vychod? Pod blogom o zraze bola tiez nejaka slovencina, tak verim v hojnu ucast
Někomu budu muset svěřit moji vyhranou flašku u Lapiho (Teď všichni budou fandit Seville)
Co myslíte - od pátku 2. do neděle 4. září?
Problémem je, že během soboty budu muset odjet na zápas do Vyskytné, což je sice kousek, ale nebudu tam cca 4 hodiny.
Anebo je ještě variantou týden před tím, kdy hrajeme s těžkým soupeřem, ale mohl by to být fajn fotbal. A je to doma, takže byste mohli vidět i pelhřimovský OP.
uděláme ti pořádnej kotel
ti bude celej okres závidět
myslim, ze z predchoziho dne budem tak zkotleny, ze budem radi, kdyz ten zapas nemineme
Toť ale otázka, kdy se sraz udělá, že jo. Jestli ten poslední víkend v srpnu bo první v září, v němž jsou mj. asi ještě prázdniny, řekl bych, ne?
Což mi připomíná, že sem chtěl vznést dotaz, jestli tam je TV nebo počítač na kterém by bylo možno sledovat Primeru (jen tak pro info ), protože v tom posledním srpnovém víkendu se hraje 2.kolo
. V tom prvním zářijovém je mám pocit repre přestávka...
že ty si nečetl ten report z prvního srazu.
Po krátké etapě na hřišti přišel odpolední vrchol, a tedy wimbledonské tenisové finále žen, v němž nakonec česká ranařka Petra „Kvítek“ Kvitová zničila ruskou sirénu Marii Šarapovou a poskytla nám další důvod, proč zvýšit objem přijímaných tekutin/lihovin.
Tam je pěkná plazmovka, dobrýr repráky (které nám tedy nějak šuměly chcvílemi ), takže bychom to tedy mohli dát na ten poslední týden v srpnu, ať z toho taky něco máme... škoda jen, že není rovnou třeba El Clásico, souboj Athleticu a Málagy či madridské derby...
Madridske derby je uz treti kolo
Čet, ale vůbec mi to nedocvaklo omlouvám se
reakce na Lapíze
už ani reagovat neumim, jde to se mnou z kopce
Takze posledny vikend v auguste alebo prvy v septembri? Oki, dajte len zavcasu vediet, lebo pracujuci si musia vybavit dovcu asi ma aj jeden aj druhy vikend nieco pre a proti. Bolo by fajn pozret si La Ligu, ale aj Lapiho v akcii a ja zvyknuta na Nitru - vikend 27. - doma proti Presovu...
No, tak rozhodujte (sa). A Lapi - hras, hej? T.z. kader si ta nedal ci nie za Hořepník? Nejaka som nezorientovana...
- momentalne v robote - nechana sama napospas zdrhnutymi dovolenkujucimi - lietam ako spinava handra...
Klidně bych bral i ten zářiový termín, ale to už bude podle mě celkem zima, kéž bych se mýlil...
No nic, trošku to tady utichlo. Ačkoliv se to minimálně 2 borcům pravděpodobně nebude hodit, což mne velice mrzí, rozhodl jsem se zpestřit případný druhý sraz fotbalovou podívanou na místním hřišti, kdy uvidíte totální selhání našeho celku v zápase proti jednomu z favoritů soutěže z Žirova!
Datum konání by tedy byl od pátka 26. července do neděle 28. července, opět tedy v hořepnických kabinách, které už nemusím vychvalovat, páč je vzorek šesti respondentů ohodnotil za mne!
Podmínkou by byla účast alespoň 6-8 lidí! Napadlo mne ... kdo mi dá plus (a tím se nechci nějak honosit nebo vyhrát celkové hodnocení v mínuskách a pluskách jako třeba fantomas či BarcaFan ), budu s ním na 99 % počítat. Kdo mi pak dá mínus, je jednoznačná jeho neúčast a v případě účasti nedostane napít!
Tak co myslíte, frajeřy a frajerki? Za okoštování Romiiných superklobás to stojí!
opravdu jde o cervenec?
Kurňa drát, máš recht. Samozřejmě srpen!
Btw.: plus nebo mínus?
no nejspis minus, 29. mi zacina v Utrechtu skola a do CR se dostanu spis az v rijnu
Romi, Cjpéčko, Snipere, Andrési, Šebýku, kde jsou pluska?!
Je to 50 na 50, nevím jak na tom budu po dovče s prachama.
Ten dluh mi přijedeš vrátit, bastarde!
ja jsem na tom podobne jako donostia, jeste uvidim, ale zajel bych rad
Já bych měl dojet...ale jedině pokud bude aspoň 10 lidí
já to ale myslím vážně však i minule od toho nebylo daleko kdyby to na poslední chvíli neodřeklo 8 lidí
A teraz to na poslednú chvíľu 8 potvrdí
Nevymyslaj! Este budeme musiet spat v stane na zime
Dávám tomu tak 85-90%, budu se zrovna v té době asi vracet z Německa, tak se budu snažit aby mi to vyšlo
S podmínkou, že bude návštěva minimálně stejná?!
Nebo by "mi stačil" jeden zdejší Carlitos
Kterej už snad z popisu první sešlosti pochopil, že nejsme žádní vrazi, a mohl by si umínit, že je dobré poznat přátelské spolupracovníky a spoludiskutující
No konečne som to našiel. Rád by som sa zúčastnil, nejakú dovču vybavim dufam teda len treba vedieť asi kedy
chcel by som Vás spoznať teda no...
A Lapi dakujem za navigáciu
Tak zase pozrieť troška vyššie - momentálne sa hovorí o 26.-28.8. A šup - plusku
toho 26-28 srpna by mi to mohlo vyjit, tyden predtim sem na pga v celadne takez budu mit i nejake penizky vydelane a o tyden pozdeji uz nemuzu. takze doufam ze s vama mladyma jeste dokazu drzet krok. jeste to upresnim, kazdopadne si an ten vikend nic jineho nebudu planovat
A urob nějakej fotbalovej kvíz nebo hru, mě napadá
ok ak sa uskutocni 2. zraz rad sa pridam aj ked tu do teraz toho moc neprispievam, ale kedze som sa niekde v polke vasich diskusii o druhom zraze stratil tak dajte nejako vediet cez spravu a rad sa pridam, ked som dobre pochopil mal by byt posledny augustovi vikend ale kde to som nepochopil.
Tak snad sa vidime a bude zabava
jmenuje se to horepnik, takova pr...ijemna vesnicka na vysocine
No já bych asi jel. Nechci nic slibovat, ale pokud bude pěkné počasí (vzhledem k termínu stačí když nebude pršet a přes 10 stupňů), tak to vidím tak na 90%.
Takže když to tak počítám, tak by to mohli býti:
Romi, ještě neprofláklý popi ze Slovenska, Lapíz, Vašík, Sniper, Los Culés Visca El Klikihák téměř na sto procent.
Šebýk, donostia, Altair a určitě, snad i Andrés
No a pak si nejsem jistý u Florentina, Boixe, Aimara, rutyho.............
Nooo, ještě o tom musíme zauvažovat, potřeboval bych jako Andrés stopro alespoň či nejméně cca 9-10 účastníků sakriš, jinak se to nevyplatí až tak dělat...?!
A benjaminok Pablito?
ten si tvoje kolacky jiste nenecha ujit
Ale k tomu bude muset ještě něco udělat. Však jsou až po tý práci
No doufám, že mě pan Lapáček nevynechal úmyslně
aimar rikal ze ne, myslim
co je vubec s rutym? strasne dlouho jsem ho tu nevidel...
jj, aimar na nás dlabe, gloryhunter jeden
ale rutyho tu občas vídám, dává mínuska na moje příspěvky
je to skoda, ze ruty nebo tunak uz zas nejak neprispivaj, noir je tu taky min...
pruty jeste celkem prispiva, obcas se objevi i v plkatku dokonce
ja nemuzu no, ten vikend poradam kalbu u nas na chalupe, to jen tak nezahakuju leda kdyby bylo fakt hnusny pocasi, jenze to pak skoro nema cenu jezdit ani do horepniku
řekni rovnou, že nepojedeš nikdy a nikam, bude to snazší
s tebou urcite ne, jeste me pak budou popotahovat za ohrozeni mravni vychovy mladeze
tak tohle závisí na tvojí výchově
Mne písala Romi ešte nemam rozpis ako budem robiť. Dovču mi nedaju to už mam odskušane Prepuštalo sa a teraz prišli zakazky takže nemôžem dať 100% keby mi vyšla ranna smena tak sa určite zučastnim
Mám teďka celkem hektický období, takže radši nechci moc dopředu říkat jestli jo nebo ne, abych pak nebyl zase popotahovanej, že jsem se z toho vyvlíknul
Jaj chalani, veď aj ja mám také obdobie, že mi z neho v hlave hučí. Jeden problém "odpravím" do fázy 5 (pozri Quo vadis, Kune?) a ďalšie dva sa mi objavia v jednotkepri futbale sa aspoň rozptýlim - zápasy, správy, naháňanie na zraz...
Tenhle týden to zařídím, pokud to zařídit mám?!
napiš blog, ať se o tom dozví víc lidí a ať je jasné, kdo přijede..
Tak my s popim sme pripravení, ze popi? Tretí Slovák do partie - Altair - služby ako?
Průšvih jako hrom!!!
Ačkoliv mi bylo přislíbeno, že bych tam pořádat druhý sraz klidně mohl, dneska jsem se dozvěděl, že jsou kabiny (klubovna) obsazeny pro jednoho z členů představenstva, který tam bude slavit 40. narozeniny, o čemž mi nebylo doposavad řečeno...
Co to znamená? Buďto bychom druhý sraz SF.cz zrušili a udělali jej až příští rok, anebo bychom jej zkusili přeložit. Nicméně nevím, kolik by tím pádem přišlo lidí?!
hod novej termin a uvidime
novej termin 7.10 Praha Letna
No ved novy termin - 2.-4.9.2011
Kto moze?
Keby Vam to tak netrvalo chalani, tak je o 3 dni jasne, ci sa da alebo nie...hotovo!
ono by sa to snad dalo aj 2-4. 9. 2011
takze ak nahodou tak ja znova vravim ANO (jaaj uz sa tesim ako sefovi poviem ze potrebujem dalsie volno )
Ja len zas doškrtám celý kalendár a už nikto nevylúšti, kedy to chcem dovolenku - mením, pridávam a škrtám každý deň. Slovenská (zatiaľ) dvojka teda ANO.
V září už to nemá cenu, tak snad příští rok...škoda, 26-28. srpna vypadalo nadějně a to i s počasím..
Ty si fajnovka Los Culés - o týždeň neskôr a už to nemá cenu, lebo je to září
fajnovka - tak trochu. Dlouhodobý předpovědi ukazujou déšt a s účastí to bude taky nevalné..ale kdyby náhodou, možná bych to ještě přehodnotil...prostě ten poslední víkend v srpnu byl ideální..
to nevadi s tebou se stejne nepocita
rika kdo? Snad ne ty
Ja se tady nevykrucuju jak maly decko, kdy 28.8 je to jeste super, a 3,9 uz ne. Bys nedojel ani toho 28 a budes tady neco vykladat ty matlaku
bylo to 26., a problem prijet bych rozhodne nemel, a ten druhy termin, vlastne taky jeste prazdninovy, ma chcat a chci se koukat na zavody a na La Ligu...a nechci tu zacinat nakou hadku, me zadna skola nezacina, takze nevim o co ti slo...
Škola ovšem nezačínám 1., tzn. že je to poslední víkend prázdnin?!
Nevím jak u vás, ale tady vím o dvou školách, který nee...?!
2.-4.9. se mi úplně nehodí, ale zároveň neříkám naprosté ne...musel bych ještě hodně věcí přehodit, ale uvidim co se dá dělat...
super aspon ste ten zaciatok septembra uplne nezamietli.
Tak nakoniec to s tazkou biedou aj vyjde
Přemýšlel jsem, a ačkoliv mi je to proti srsti, musel jsem se tak rozhodnout, páč by účast byla početně podobná jako na minulém srazu! A proto?
Počkejme si na příští rok, určitě se všichni sejdeme v hojnějším počtu a domluvíme se na termínu, který bude sedět vícero lidem.
Aj tak děkuju, zároveň se však kám a omlouvám všem!
a ja bych to zari zrovna moh ale tak neda se svitit, snad za rok
Tak se budu těšit na příští rok a myslim že se nemáš za co omlouvat, už jen ty starosti a práce se zařizováním 1.srazu i toho nakonec neuskutečněného 2.srazu, za to si spíš zasloužíš pochvalu
, že ses toho pořadatelství vůbec ujal, jinak by žádné srazy nebyli asi
tak sa teda vidime na buduci rok teda +tiez vdaka za snahu nieco organizovat
Lapíz, aj keď zraz nebude, pozerám, že ty máš ten víkend aj tak jednu povinnosť
Já mám od tebe zaúkolovanou taky jednu povinnost. Ale když nebude sraz a nebude možnost předat klobásky, tak doufám, že se mi protáhne lhůta
Nuž Pablito, keď nebude možnosť odovzdať, tak ti pošlem recept No pri tom tvojom rozhýbavaní ti môžem sľúbiť 1 klobáskový koláčik za každý jeden článok a keď sa tak o tri roky stretneme, tak ti teda tie dva donesiem
Či?
Lapíz ale tiež sľúbil nejaké články... 28.8. má výročie Puerta, pokiaľ sa nemýlim... Aj Zidane ešte visí...
Priatelia včera a predvečerom som tu nebol...ten vikend mi vychadzaju nočne končim v sobotu rano a stary štefan mi nedal dovolenku...zas. je mi to važne velmi luto chcel by som tam byť s vami a spoznať vas ale neda sa mi to ...skušal som si to vybaviť ale ani na priepustku mi to nevyda...takže jedine čo vam môžem povedať je aby ste sa zabavili a hlavne na mna nehnevali
Altaire, čti pozorně! Je to zrušený!
Nejčtenější
Plkátko
Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)
Tak se budu těšit na příští rok
a myslim že se nemáš za co omlouvat, už jen ty starosti a práce se zařizováním 1.srazu i toho nakonec neuskutečněného 2.srazu, za to si spíš zasloužíš pochvalu
, že ses toho pořadatelství vůbec ujal, jinak by žádné srazy nebyli asi