Čtyři ze čtyř. V Lize mistrů slaví postup i Atlético

Netradiční oslava Felipeho (© marca.es)

Atlético se díky vítězství nad Lokomotivem 2-0 přidalo k Barceloně, Realu Madrid a Valencii a postupuje do další fáze Ligy mistrů.

Madriďané tak zvýšili úspěšnost španělských celků na sto procent. S ruským soupeřem neměli na Metropolitanu problém a utkání se odehrávalo v jejich režii.

V prvním poločase jim k tomu pomohly i prohřešky hostů proti pravidlům. První penaltu hned v úvodu sice Trippier poslal jen do brankové konstrukce, další pokutový kop v 17. minutě už ale João Félix proměnil.

Také vstup do druhé půle měli domácí výtečný, v 54. minutě zvýšil Felipe na 2-0, čímž pojistil postup svého mužstva. Atlético v posledním utkání základní skupiny zdolalo Lokomotiv 2-0.

Sestavy:

Atlético: Oblak; Trippier, Felipe, Mario Hermoso, Renan Lodi; Correa (68. Héctor Herrera), Thomas Partey, Koke (73. Lemar), Saúl; Morata a João Félix (81. Marcos Llorente). 

Lokomotiv Moskva: Kochenkov; Idowu, Kverkeliya, Höwedes, Ćorluka (69. Magkeev), Rybus; Cerqueira, Zhemaletdinov, Krychowiak, Miranchuk a Éder (75. Smolov).

Branky: 17. João Félix, 54. Felipe.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace