Liverpool na Metropolitanu nevystřelil mezi tři tyče. Výhru 1-0 slaví Atlético

Hráči Atlética slaví gól (© marca.es)

Zatímco v Premier League sbírá Liverpool výhru za výhrou, první osmifinálový zápas Ligy mistrů na Metropolitanu nezvládl. Atlético favorizovaného soupeře udolalo 1-0.

Svěřenci Diega Simeoneho ukázali, že se s nimi musí počítat, i když se v domácí soutěži trápí. Vítězství bez inkasované branky dává Madriďanům do odvety velmi dobré šance.

Pokud někdo uvízl v dopravní zácpě, mohl litovat, protože přišel o nejdůležitější moment večera. Už ve čtvrté minutě si totiž našel Saúl míč ve skrumáži po rohovém kopu a vsítil jediný gól zápasu.

Liverpool si dokázal místy vytvořit tlak, jenže když už se dostal přes výborně pracující obranu Atlética na dostřel, poslali jeho hráči míč mimo prostor tří tyčí jako hlavičkující Salah či střílející Henderson. Jan Oblak si během devadesáti minut nepřipsal ani jeden zákrok, což dokazuje, jak dobře byli domácí na anglického soka připraveni.

O postupujícím se rozhodne až ve druhém zápase na Anfield Road.

Sestavy:

Atlético: Oblak; Vrsaljko, Felipe, Savić, Renan Lodi; Saúl, Koke, Thomas Partey, Lemar (46. Marcos Llorente); Morata (70. Vitolo) a Correa (77. Diego Costa).

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Joe Gomez, Van Dijk, Robertson; Henderson (80. Milner), Fabinho, Wijnaldum; Salah (72. Oxlade-Chamberlain), Firmino a Mané (46. Origi).

Branka: 4. Saúl.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace