Griezmann potvrdil, že zůstává v Atléticu

Antoine Griezmann (© marca.es)

Antoine Griezmann prostřednictvím dnes zveřejněného videa potvrdil, že bude pokračovat v kariéře v dresu Atlética Madrid.

Francouzský reprezentant se s národním týmem připravuje na mistrovství světa a opakovaně řekl, že chce mít o budoucnosti jasno právě do začátku mundialu. Až v pořadu, který vysílal kanál #0 televize Movistar+ Griezmann vnesl do věci jasno. Vysvětlil v něm, jak těžké rozhodování, které probíhal s ženou, bratrem, sestrou i rodiči, bylo. "Je to těžké, musím vše promyslet," reaguje na slova manželky, že "pokud uspěje s Atléticem, zapíše se do jeho historie, zatímco v Barceloně bude vždy jedním z mnoha".

O sedmdvacetileté útočné eso se vážně ucházela Barcelona, která byla připravena zaplatit hráčovu výkupní klauzuli v hodnotě 100 milionů eur, samotný Griezmann však nakonec upřednostnil setrvání v červenobílé části hlavního města.

"Klub dělá vše pro to, aby rostl a uspěl v Lize mistrů. Snaží se získat světové hráče. Cítím, že chci zůstat. Rozhodl jsem se zůstat. Bude to znamenat velký tlak, ale chci ukázat celému světu, že jsem se nespletl a že věřím klubu i spoluhráčům," uvedl v závěru zmíněného pořadu. K definitivnímu rozhodnutí dospěl pouhý den před odletem na světový šampionát.

Atlético Madrid podle deníku Marca zvýší Griezmannovi plat. Klíčový fotbalista Los Colchoneros by si tak mohl přijít až na 23 milionů eur ročně.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace