Hubené vítězství. Sevilla porazila Žalgiris 1-0

Aleix Vidal (© marca.es)

Sevilla vyhrála i třetí soutěžní zápas sezóny, když v úvodním duelu třetího předkola Evropské ligy zdolala Žalgiris Vilnius 1-0.

Domácí byli od začátku střetnutí ve vytrvalém tlaku, na první gól se přesto muselo čekat až do 34. minuty, kdy se z přímého kopu prosadil Éver Banega.

Sevilla si zasloužila vyšší poločasové vedení, dobře chytající Bartkus byl ale několikrát proti, nedokázal ho překonat ani Nolito z akrobatické pozice. V samotném závěru se musel při ojedinělé šanci hostů blýsknout také Tomáš Vaclík.

Po změně stran pokračoval podobný obrázek, Sevilla se snažila navýšit vedení, měla k dispozici mnoho rohových kopů, ale další trefa už nepřišla. Hubené vítězství znamená, že Andalusané budou muset být v odvetě v Litvě ve střehu.

Sestavy:

Sevilla: Vaclík; Berrocal, Carrico, Gnagnon; Aleix Vidal, Amadou, Banega (74. Ganso), Arana; Nolito (74. Sarabia), Crespo (59. Muriel) a Ben Yedder. 

Žalgiris Vilnius: Bartkus; Baravykas, Mbodj, Tomić, Slijngard; Antal (89. Filipov), Manzorro (76. Šimkus), Blagojević, Mikoliunas (74. Nyuiadzi); Šimković a Louis.

Branka: 34. Banega.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace