Preview: Al Jazira - Real Madrid

Al Jazira versus Real Madrid (© marca.es)

Real Madrid začíná semifinálovým zápasem mistrovství světa klubů proti celku Al Jazira cestu za posledním titulem letošního kalendářního roku.

Zatímco Al Jazira musela na turnaji již absolvovat dva zápasy, v nichž si poradila s australským Aucklandem City a japonskou Urawou, Real Madrid čeká jen dvojice mačů. Pokud se naplní předpoklady, měl by outsidera ze Spojených arabských emirátů bez problémů porazit a ve finále vyzvat brazilské Grêmio, jenž včera udolalo Pachucu z Mexika až v prodloužení.

Zinédine Zidane nominoval všechny své hvězdy, ve výpravě nechybí ani ještě ne zcela doléčený Gareth Bale. Menší šrámy hlásí stoper Varane, který tak podle všeho bude šetřen. Otázkou je, jestli v základní sestavě nastoupí Marco Asensio. Mladá hvězda má šanci na gólový debut v dresu Realu Madrid i v poslední soutěži, kterou ještě neokusil.

Na souspice Al Jaziry figuruje i Lass Diarra, někdejší opora Realu Madrid, avšak na turnaj nominován není z důvodu zdravotních problémů. Al Jazira má v kádru takřka výhradně domácí fotbalisty, kteří jsou pro české i španělské fanoušky velkou neznámou.

Utkání začíná v 18 hodin na stánku Zayed Sports City Stadium v Abu Dhabi. Rozhodčím bude Brazilec Sandro Ricci.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace