Real Madrid zahazoval šance, Al Jaziru udolal 2-1

Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Brazilské Grêmio vyzve ve finále mistrovství světa klubů podle očekávaní Real Madrid, který udolal Al Jaziru o jedinou branku poměrem 2-1.

Zidane před zápasem varoval, že neexistují lehká utkání. Asi málokdo ale tušil, že outsider dostane vítěze Ligy mistrů až do takových problémů. Jako vysvobození přišel na hřiště Gareth Bale a svou roli žolíka splnil na výbornou.

Domácí se trefili v utkání mezi tři tyče pouze jednou a hned gólově, a sice na konci prvního poločasu, v jehož zbytku se jen bránili a sledovali, jak brankář Ali Khaseif likviduje jednu šanci za druhou, jak Benzema a spol. zahazují příležitosti, které obvykle proměňují.

Real Madrid čtyřikrát orazítkoval brankovou konstrukci, nebyly mu uznány dvě branky (domácím jedna)... Cristiano Ronaldo krátce po změně stran vyrovnal, to když už v brance nebyl mág Ali Khaseif ale Housani, konečné rozluštění však dlouho nepřicházelo. Přinesl ho až Gareth Bale, jenž poslal Real Madrid do finále.

Sestavy:

Al Jazira: Ali Khaseif (51. Housani); Rashid, Jumaa, Ayed, Musallem Fayez; Al Hammadi (60. Al Otaiba), Al Hosani (72. Rabia), Al Attas, Boussoufa; Romarinho a Ali Mabkhout. 

Real Madrid: Keylor Navas; Achraf, Varane, Nacho, Marcelo; Modrić, Casemiro, Kovačić (68. Lucas Vázquez), Isco (68. Marco Asensio); Cristiano Ronaldo a Benzema (80. Bale). 

Branky: 40. Romarinho - 54. Cristiano Ronaldo, 82. Bale.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace