Özil hráčem Realu Madrid

Mesut Özil. (© marca.es)

Německý reprezentant Mesut Özil se oficiálně stal novým hráčem Realu Madrid a ukončil tak spekulace o své budoucnosti.

Real Madrid předložil za záložníka Werderu Brémy konkrétní nabídku, kterou německý klub odmítl. Španělé ihned předložili další ve výši 15 milionů eur, která už vedení Werderu přijalo. Özil v novém působišti stráví šest let, během každé sezóny si vydělá 5 milionů eur.

"Byli jsme ve vile Florentino Péreze a rychle jsme se dohodli. Slíbili jsme mu, že pokud Werder Mesuta nepustí letos, zamíří do Realu Madrid příští rok zdarma, protože mu skončí smlouva. Naše slovo je pevné, pokud se rozhodneme, jsme zodpovědní," uvedl hráčův otec Mustafa Özil dnes dopoledne. O několik hodin později byl transfer dokončel. 

"Brémy a my jsme obdrželi nabídku okolo 30 milionů eur od Interu Milán. Byla výhodnější než to, co nabízí Real Madrid. Kdybychom ji přijali, tak už by teď hrál za Inter. Ale můj syn mi vždy říkal, že jediným klubem, do kterého chce přestoupit, je Real Madrid."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace