Ibrahimovicův agent se pustil do Guardioly a nevyloučil Švédův přestup do AC Milán

Ibrahimovic naslouchá Guardiolovým pokynům. (© marca.es)

Agent Zlatana Ibrahimovice Mino Raiola vyjádřil svou nespokojenost s trenérem Barcelony Pep Guardiolou a zároveň připustil, že by švédský útočník mohl přestoupit do AC Milán.

"Guardiola není tak dokonalý, jak si lidé chtějí myslet. Má problémy sám se sebou. O lidech, kteří se k mým hráčům chovají nekorektně, říkám to, co si myslím," uvedl Raiola.

Zástupce Ibrahimovice se také vyjádřil k možnému hráčově přesunu do AC Milán, jednání mezi oběma kluby probíhají dnes. "Hráče, jako je Zlatan, nepošlete na hostování. Pokud odejde, tak navždy. Měl by zůstat, protože Barcelona je skvělý klub a má tu platný kontrakt. Pokud nás někdo přesvědčí, že jinde je to lepší, půjdeme. Ale k tomu zatím nedošlo."

"Nepůjdete si koupit Rolls Royce, když na něj nemáte. Když vám ho budou předávat, musíte být připraven platit," dodal Raiola k finanční stránce možného přestupu Zlatana Ibrahimovice do AC Milán.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace