Ibrahimovic by se dnes odpoledne mohl stát hráčem AC Milán. Nahradí ho Robinho?

Zlatan Ibrahimovic. (© as.com)

Zlatan Ibrahimovic zřejmě prožívá poslední hodiny jako hráč Barcelony. Dnes odpoledne je na programu další jednání mezi zástupci katalánského klubu a AC Milán, na kterém by se měly dořešit veškeré formality. Na Nou Campu by ho mohl vystřídat Robinho.

Podle španělských médií je dohoda již uzavřena. Podle ní by měl Ibrahimovic strávit v milánském celku čtyři roky, první z nich formou hostování. Po jeho skončení by ho AC Milán musel díky klauzuli ve smlouvě změnit na trvalý přestup za částku 30 milionů eur, které by na účet Barcelony přišly ve třech splátkách.

Kontroverzni Ibrahimovicův agent Mino Raiola, jenž v posledních dnech několikrát slovně zaútočil na Pep Guardiolu, během včerejšího dne uvedl, že "dítě je téměř narozené, jsme v osmém měsíci". Nejdražší posila barcelonské historie by si v novém působišti měla vydělat téměř 8 milionů eur ročně.

Zlatan Ibrahimovic nefiguruje v nominaci na úvodní ligový duel Blaugranas letošní sezóny v Santanderu, což podporuje spekulace o Švédově brzkém odchodu.

Španělská média se zároveň zabývají tím, kdo by mohl Ibrahimovice nahradit. Prezident klubu Sandro Rosell údajně stále usiluje o Robinha, který nemá zájem pokračovat v Manchesteru City. Brazilec prohlásil, že chce přestoupit do Španělska či Itálie a s Barcelonou byl již několikrát spojován.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace