Podle Chori Castra se na nadvládě Barcelony a Realu Madrid nic nezmění

Chori Castro. (© marca.es)

Mallorca sice v prvním kole dokázala remizovat s Realem Madrid, ani to však nezměnilo názor Chori Castra. Podle fotbalisty baleárského celku bude i letos jediným konkurentem Barcelony právě Bílý balet.

"Myslím, že také letos se boj o titul zúží na oba velkokluby. Real Madrid a Barcelony jsou jedinými adepty na vítězství, ale zbytek týmů je hodně vyrovnaný," uvedl brzy 26letý Uruguayec.

"Naším hlavním cílem je hrát dobře doma. Víme, že venku budeme trpět, ale nějaké body soupeřům ukrást chceme. Na sezónu se těším, jsem připraven odevzdat klubu vše."

Chori Castro měl během léta několik nápadníků, nakonec však setrval na Mallorce. "Přestup jsou u konce, za Mallorcu hraji rád. Bude to těžká liga, ale chceme fanoušky naplnit očekáváním. Všichni jsme připraveni vypustit na trávníku duši."

Ostrovany čeká po úvodní bezbrankové remíze s Realem Madrid ve druhém kole Sporting Gijón, který si chce vylepšit reputaci po debaklu 0-4 od Atlética Madrid.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace