LFP chce dobýt asijský trh

Japonští příznivci. (© as.com)

LFP (Liga profesionálního fotbalu) se chystá dobýt asijský trh. Zhruba sedmnáct utkání nadcházející sezóny La Ligy se proto odehraje v pro Asii příznivějším čase, chystá se také letní turnaj s účastí klubů obou stran.

"Naším cílem je posunout některé zápasy odvetné části letošního ročníku Primery na dřívější hodinu, než je sedmnáctá, aby se v Asii mohly vysílat přímé přenosy ve vhodný čas," uvedl generální ředitel LFP Francisco Roca.

"Mělo by nám to pomoci více zpopularizovat La Ligu, navíc Asie má velký obchodní potenciál, mohlo by proto dojít i k výraznému navýšení příjmů."

V jednání je také letní turnaj mezi zástupci španělské kopané a nejlepšími asijskými týmy. Ten by nesl název Copa Internacional LFP a zúčastnily by se ho tři kluby La Ligy a jeden asijský.

"Jsme mistry světa a cítíme, že toho je ideální čas k tomu, abychom představili Copa Internacional LFP a podělili se o krásu fotbalu s asijským trhem," dodává Francisco Roca.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace