Preview: Real Madrid - Ajax Amsterdam

Trénink Realu Madrid. (© marca.es)

Jako poslední se ze španělských zástupců v Lize mistrů představí Real Madrid, který na Santiago Bernabéu přivítá Ajax Amsterdam.

A utkání bude mít náboj, protože půjde o střet dvou klasických týmů. Lépe vstoupil do sezóny Ajax. Nizozemský velkoklub se v lize dělí o první místo s bilancí čtyř výher a jedné remízy, zatímco Blancos v Primeře zatím tápou. Remíza na Mallorce a utrápená výhra nad Osasunou fanoušky zklamaly.

Právě poslední ligové vítězství "odměnil" Bernabéu pískotem, na což si postěžoval Cristiano Ronaldo: "Není dobré, když na vás vlastní fanoušci pískají. Bylo by lepší, kdyby svojí energii věnovali povzbuzování." Iker Casillas prozměnu žádá příznivce o trpělivost, v lepší zítřky věří také José Mourinho, jenž začíná svou pouť za třetím triumfem v prestižní soutěži.

Pokud jde o základní sestavu Bílého baletu, tak ta bude vycházet z té víkendové. Prakticky jediným otazníkem tak je, kdo se postaví na křídlo. Bude to opět Karim Benzema, nebo tentokrát dostane přednost Di María? Gago, Albiol, Garay a Kaká pokračují mimo hru, na poslední chvíli se k ním přidal Sergio Ramos.

Ajax se naposledy představil na Bernabéu před deseti lety, kdy zde vyhrál díky brankám Litmanena a Kluiverta. Současný Ajax takový věhlas nemá, přesto musí být domácí výběr na pozoru. Úlevu mu nabízí fakt, že hosté přijedou bez své největší hvězdy Luise Suáreze, který je v karetním trestu.

Pravděpodobné sestavy:

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso, Di María, Özil; Cristiano Ronaldo a Higuaín.

Ajax Amsterdam: Stekelenburg; Van der Wiel, Ooijer, Alderweireld, Anita; Enoh, De Jong, De Zeeuw; Sulejmani, Emanuelson a El Hamdaoui.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace