Özil proměnil pískot v potlesk, Real Madrid porazil Ajax

Gonzalo Higuaín. (© marca.es)

Slabý ligový výkon proti Osasuně je zapomenut, Real Madrid zvládl vstup do Ligy mistrů na jedničku, Ajax Amsterdam porazil 2-0.

Zatímco o víkendu doprovázel hráče Bílého baletu do šaten pískot, ve středeční večer byl na Bernabéu slyšet pouze potlesk. Velkou zásluhu na tom má Mesut Özil, pod jehož taktovkou vznikala většina útočných výpadů domácího celku.

Blancos vstoupili do zápasu velice dobře a Stekeleburg v brance Ajaxu musel být několikrát na pozoru. Jako první ho překonal spoluhráč, a sice když si Anita srazil míč do vlastní sítě po rohovém kopu Xabi Alonsa.

Na Ajaxu byla až příliš znát absence Luise Suáreze, největšího ofenzivního esa. Směrem dopředu tak nizozemský celek nepředvedl prakticky nic, Iker Casillas prožil velmi klidný večer, z něhož ho vyrušilo pouze břevno Emanuelsona. Z jednoho z nejlepších míst na stadiou mohl kapitán sledovat neustále opakované pokusy Realu Madrid o navýšení skóre.

Gonzalo Higuaín byl tím, kdo smůlu v koncovce prolomil, když ve druhém poločase využil přihrávky Özila. Argentinský útočník orazítkoval v zápase ještě dalekonosnou střelou břevno. Žádná další z celkového počtu 36 střel, z nichž hned 11 vyslal Cristiano Ronaldo, Realu Madrid se neujala, to ale nic nezměnilo na dobrém vstupu španělského klubu do Ligy mistrů. Po výsledkové i herní stránce.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace