Černý den v Evropské lize zachránilo pouze Getafe

Arizmendi z Getafe střílí gól Odense. (© marca.es)

Hodně nepovedený vstup do Evropské ligy zaznamenaly španělské celky. Atlético, Villarreal i Sevilla prohrály, čest zástupců La Ligy tak zachránilo pouze Getafe, které zdolalo Odense.

Atlético Madrid zklamalo na půdě Arisu Soluň. Řecký celek prodloužili svou domácí neporazitelnost v pohárech díky brance Javita. Madriďané nepředvedli dobrý výkon, pro dobře organizovanou obranu Arisu byli nezpeční až po inkasovaném gólu, ale Diego Costa neměl přesnou mušku. I proto se obhájci titulu vstup do soutěže nepovedl.

Rotace hráčů se nevyplatila trenérovi Villarrealu Juan Carlosi Garridovi. Základní jedenáctka obsahovala několik netradičních tváří, což vyústilo ve váznoucí souhru. Naopak Dinamo Záhřeb předvedlo skvělý fotbal a bez větších problémů dokráčelo po gólech Rukaviny a Sammira k zaslouženým třem bodům.

Špatným výkonem se prezentovala také Sevilla, která podruhé v řadě nedala na Pizjuánovi v soutěžním zápase gól. PSG tak stačil k venkovnímu skalpu favorizovaného rivala jediný zásah Neného, na který Andalusané nenašli odpověď.

Jedinou dobrou zprávou čtvrtečního programu Evropské ligy je vítězství Getafe nad Odense, které se ovšem nerodilo lehce, protože hosté šli na Coliseum do vedení. Azulones ale po změně stran zabrali a zásluhou branek Arizmendiho a Pedro Ríose zachránily čest španělského fotbalu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace