Je těžké hrát na brambořišti, stěžuje si Mourinho

José Mourinho. (© marca.es)

Real Madrid se výhrou nad Espanyolem dostal do čela tabulky, fanoušky přesto hra nenadchla. José Mourinho to přičítá únavě a špatnému trávníku na Bernabéu.

"Je těžké hrát na brambořišti, protože přesně tak trávník vypadá. Mezi jednotlivými zápasy je navíc velmi málo času na odpočinek a hráli jsme proti soupeři, který neměl co ztratit," prohlásil portugalský kouč po vítězství 3-0, pod které se podepsali Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuaín a Karim Benzema.

Trávník je na stadionu Realu Madrid v katastrofálním stavu zejména v pruhu poblíž laviček, za což může únik oleje z jednoho z traktorů, které o pažit pečují. Na některých místech dokonce začaly růst houby. Rychlý sled zápasů znemožnil výměnu trávníku, ke které by mělo dojít až nyní. Příští domácí ligový duel by se tak už neměl hrát na terénu, na kterém je z velké části vidět půda.

Mourinho také odmítl kritiku střídání, ke kterým proti Espanyolu sáhl: "Narodil jsem se v zemi, která má 10 milionů trenérů. Pracuji v zemi, která jich má 40 milionů. Skutečnost je ale taková, že rozhodovat může jediný."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace