De Geu sledují Del Bosque i Alex Ferguson

David de Gea je žádaným zbožím. (© as.com)

David de Gea pokračuje ve skvělých loňských výkonech, což pozorně sleduje nejen reprezentační trenér Vicente del Bosquemu, ale také manažer Manchesteru United Alex Ferguson.

"Zahrnuli jsme ho do širší nominace na mistrovství světa, čímž jsme jasně ukázali, že s De Geou pro národní tým počítáme. Od seniorské reprezentace je už jenom krůček," prozradil Vicente del Bosque.

O mladého brankáře Atlética Madrid je připraven bojovat Alex Ferguson, který údajně připravuje nabídku ve výši 14 milionů eur. De Gea by v dresu Rudých ďáblů měl nahradit brzy 40letého Van der Sara. Právě s nizozemskou legendou je strážce svatyně Los Colchoneros často srovnáván.

De Gea má na stadionu Vicente Calderóna smlouvu do léta 2013. Její součástí je i výkupní klauzule přesahující 20 milionů eur. Atlético je však připraveno o 19letého fotbalistu bojovat novým kontraktem, díky kterému by si De Gea polepšil nejen finančně, ale zároveň by byla navýšena i výkupní klauzule, a to na 60 milionů eur. Tedy stejnou cifru, jakou má v dokumentech Kun Agüero...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace