Sevilla mění trenéra, Álvareze střídá Manzano

Gregorio Manzano. (© marca.es)

Sevilla hlásí trenérskou změnu, kritizovaný Antonio Álvarez byl odvolán a jeho místo převzal Gregorio Manzano.

Klub z Andalusie to potvrdil na své oficiální webové stránce po první ligové prohře sezóny, když Nervionenses nestačili na Hércules, jemuž na Rico Pérez podlehli 0-2.

Antonio Álvarez převzal mužstvo v závěru loňské sezóny po odvolání Manolo Jiméneze a dovedl mužstvo ke konečnému čtvrtému místu v La Lize a triumfu v Copa del Rey. Hra Sevilly však nabízela více otazníků než odpovědí, během léta se proto spekulovalo o změně. Nejvíce skloňovaným jménem byl právě Gregorio Manzano.

Álvarez však nakonec dostal důvěru, kterou ale narušil krach v předkole Ligy mistrů, ve kterém Sevilla nestačila na portugalskou Bragu. Rojiblancos navíc ztratili dobře rozehranou bitvu o španělský Superpohár s Barcelonou. K tomu se přidaly nepřesvědčivé výsledky v lize i Evropské lize, což se Álvarezovi stalo osudným.

Své působení u prvního týmu Sevilly zakončil s bilancí 10 výher, 2 remíz a 9 porážek. Jeho nástupce Gregorio Manzano, jenž naposledy úspěšně vedl Mallorcu, podepsal smlouvu do konce letošní sezóny.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace