Pozdní gól přihrál Rudým ďáblům tři body z Mestally

Juan Manuel Mata se neprosadil. (© marca.es)

Valencia ve svém druhém vystoupení v Lize mistrů neuspěla, Manchester United veze z Mestally tři body díky jediné brance Chicarito Hernándeze.

Ta padla pět minut před koncem. Domácí přitom byli o něco aktivnějším týmem, ale své možnosti prováhal, což tak kvalitní soupeř, jakým Rudí ďáblové jsou, dokáže potrestat.

V prvním poločase se na stoprocentní šanci čekalo marně. Netopýři zkoušeli štěstí hrou po křídlech a byli nebezpečnější, jako první však zahrozil Berbatov nenápadnou ranou z dálky, která proletěla těsně vedle spojnice břevna a tyče branky Césara Sáncheze.

Druhé dějství nabídlo podobný obrázek. Valencia se více tlačila dopředu, což vyústilo v největší šanci Pablo Hernándeze, který pouze těsně minul.

Za hosty odpověděl znovu Berbatov, jenž se propracoval sám před Césara. Zkušený brankář ovšem znovu ukázal, že na svém postu stále patří mezi elitu.

S blížícím se koncem sáhl Alex Ferguson ke střídáním, jedním z nich byl Chicarito Hernández. Mexičan se stal pravým žolíkem, když se postaral o vítěznou trefu svého mužstva. Valencia tak nedokázala navázat na vysokou výhru z půdy Bursasporu a poprvé po návratu do Ligy mistrů odchází s prázdnou.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace