Reyes, Ujfaluši a Assunçao prodloužili v Atléticu

Tomáš Ujfaluši. (© as.com)

Atlético Madrid oznámilo, že prodloužilo smlouvy hned se třemi hráči. V působení na stadionu Vicente Calderóna tak budou pokračovat José Antonio Reyes, Tomáš Ujfaluši a Paulo Assunçao.

"Atlético Madrid pokračuje v současném sportovním projektu, jehož cílem je udržet nejdůležitější postavy. V tomto případě si klub pojistil jednoho z nejlepších křídelníků světa, o kterého měly zájem kluby ve Španělsku i v Evropě," říká oficiální prohlášení k José Antonio Reyesovi, který podepsal kontrakt do léta 2014.

Tomáš Ujfaluši, jenž by se stal po skončení letošní sezóny volným hráčem, bude hájit barvy Los Colchoneros do léta 2013. "Tomáš Ujfaluši vyniká jistotou, zkušenostmi a odhodláním, díky kterým se o něj zajímala řada mezinárodních klubů," hodnotí klub bývalého českého reprezentanta.

Do roku 2013 se Atléticu upsal také Paulo Assunçao, u něhož vedení Madriďanů vyzdvihuje "úspěšnou loňskou sezónu, během které ukázal, že je skvělým fotbalistou a profesionálem".

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace