Manuel Pablo: Potřebujeme podporu fanoušků více než kdy jindy

Manuel Pablo. (© marca.es)

Deportivo prožívá hrůzostrašný vstup do sezóny, který ještě zvýraznila porážka 1-6 na Bernabéu. Manuel Pablo přesto věří, že se vše v dobré obrátí.

Depor po debaklu na stadionu Realu Madrid klesl na poslední místo tabulky, zkušený pravý bek žádá fanoušky o podporu: "Prožíváme zlé chvíle, ale věříme, že se to hned v příštím domácím zápase otočí. Potřebujeme podporu fanoušků více než kdy jindy."

"Potřebujeme, aby nás příznivci podporovali po celých 90 minut. A pokud by se nedařilo, pak ať se zlobí až po závěrečném hvizdu. Situace je těžká, ale ještě ne kritická. Máme dost času na to, abychom ji zvrátili v náš prospěch."

Deportivo zažilo podobné pocity už před čtyřmi lety, tehdy se v nejvyšší soutěži zachránilo. A Manuel Pablo doufá, že se historie bude opakovat: "Čtyři roky zpátky jsme byli ve stejné situaci a konec byl dobrý. Musíme tvrdě pracovat, aby tomu tak bylo i letos."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace