Preview: Kodaň - Barcelona

Na Nou Campu Kodaň neuspěla. Jak tomu bude tentokrát? (© marca.es)

Velký krok do další fáze Ligy mistrů dnes mohou udělat hráči Barcelony. Vítězství v Kodani by jim prakticky zajistilo postup.

A to by Pep Guardiola uvítal, protože Katalánce čeká nabitý ligový program, v listopadu se střetnou s rozjetým Villarrealem a zapomínat nesmíme samozřejmě ani na slavné El Clásico.

Ale v Kodani to Pep Team nebude mít lehké, zvlášť při přihlédnutí k faktu, že Barcelona z posledních deseti venkovních střetnutí v Lize mistrů vyhrála jediné. Osm remíz a bolestivá prohra v Miláně s Interem, která znamenala předzvěst konce v loňském ročníku.

Kodaň navíc na Nou Campu před dvěma týdny předvedla zejména ve druhém poločase solidní výkon a na domácí půdě je ještě silnější. I tak ale zůstává role favoritů Španělům.

Guardiola nechal doma pouze potrestaného Pinta a zraněného Jeffrena. Trenér Barcelony by mohl nasadit stejnou jedenáctku, která o víkendu smetla Sevillu. To by ráda narušila zejména dvojice Maxwell a Mascherano, což by znamenalo, že by Abidal a Busquets začali pouze na lavičce.

U domácích je ohrožený start nejlepšího střelce dánské ligy Césara Santina, jenž má problémy s kotníkem. Podle všeho ale nastoupí. Góly se očekávají také od N'Doyeho.

Zápas začíná ve 20:45 pod vedením Rumuna Pavla Cristiana Balaje.

Pravděpodobné sestavy:

Kodaň: Wiland; Pospěch, Jorgensen, Antonsson, Wendt; Claudemir, Vingaard, Gronkjaer; N'Doye a César Santin.

Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Puyol, Piqué, Maxwell; Mascherano, Xavi, Iniesta; Messi, Pedro a Villa.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace