6 hodin a 49 minut bez gólu. Musíme zůstat v klidu, nabádá Lopetegui

Real Madrid čeká na gól 6 hodin a 49 minut (© marca.es)

Real Madrid zažívá střeleckou krizi, jakou už mnoho let nepamatuje. Julen Lopetegui přesto nabádá ke klidu.

Šest hodin a čtyřicet devět minut. Více než čtyři soutěžní zápasy. Tak dlouho čeká královský klub na vstřelenou branku. V jeho dlouhé historii se mu taková šňůra bez radosti přihodila jen dvakrát. V roce 1985 to trenéra Amancia stálo okamžitě místo, o tři roky dříve předznamenala špatná série odchod Bóskova, jenž byl odvolán jedenáct dnů poté.

Začínají se proto ozývat hlasy, že angažování Julena Lopeteguiho nebylo správným krokem a média spekulují o tom, kdy se pod 52letým kouče začne kývat židle. Nebo se tak už děje? Samotný Lopetegui prohlásil, že je potřeba zachovat klid.

"Trenéři musí počítat s hrozbou odvolání, ale nemyslíme na to. Víme, že situace není dobrá a já jsem za to zodpovědný jako první. Jediné pozitivum je, že v nejhorším případě budeme tři body za lídrem. Snad se nám uzdraví zranění hráči, musíme zůstat v klidu, abychom znovu začali vítězit. Stále je teprve začátek sezóny," uvedl Lopetegui.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace