Absurdní situace. Odložený zápas Osasuna - Barcelona se vrací na původní termín

Barcelonským začíná souboj s časem. (© as.com)

Fanoušci španělského fotbalu už zažili mnohé, přesto jim RFEF (Španělský fotbalový svaz) a LFP (Liga profesionálního fotbalu) připravily další šok. Odložené utkání mezi Osasunou a Barcelonou se vrací do původního termínu.

Ten byl dnes od 20. hodiny. Kvůli stávce leteckých dispečerů ve Španělsku však krátce po poledni bylo oznámeno, že se zápas přesouvá na zítřejší 17. hodinu. S tím se Osasuna nechtěla smířit a trvala na dnešním termínu, protože podle oficiálního prohlášení klubu "není jediný důvod k odložení zápasu".

RFEF tak udělal krok zpět s odůvodněním, že Katalánci mohli zvolit jiný druh dopravy než leteckou a že termín utkání může měnit pouze LFP. Guardiolův výběr tak na rychlo naskočil v 16 hodin do vlaku do Zaragozy, odkud se do Pamplony dopraví autobusem.

Původně mělo střetnutí začít ve 20:00. Pokud se Barcelona nestihne dostavit včas, měl by být výkop posunut, alespoň to tvrdí RFEF: "Neměl by být problém hodinu utkání posunout."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace