AC Milán se vážně zajímá o Asensia

Marco Asensio v dresu La Roja

Zprávy z posledních týdnů hovořících o tom, že se italský klub uchází o služby španělského útočníka, byly podpořeny nedávným příspěvkem Asensia, který se nechal zvěčnit před milánským dómem. Španělský tisk předchozí spekulace také potvrdil a jedním dechem dodal, že rossoneri pracují na letním přestupu.

AC Milán má eminentní zájem o služby španělského reprezentačního útočníka, Marca Asensia. S výhledem na příští sezónu a s ohledem na to, že stále není jisté, zda Zlatan Ibrahimovič bude v klubu pokračovat a se současným odchodem Kessieho, je pro AC Milán téměř nuntostí hledat alternativu do útoku.

Sportovní ředitel AC Milán Frederico Massata i jeho technický ředitel Paolo Maldini již s hráčem i jeho agentem přišli do styku, aby zjistili, zda je reálné realizovat přestup v létě, kdy bude do konce Asensiovy smlouvy s Real Madrid zbývat pouhý rok.

Marco Asensio byl Bílým baletem zakoupen v roce 2016 ale do Realu se stěhoval až v roce 2016 po sezóně strávené v Espanyolu. V Madridu si bohužel nikdy nedokázal vybojovat své místo a při přetlaku útočníků to nevypadá ani do budoucna příliš růžově. Asensio přesto v poseldních týdnech zasáhl do několika zápasů jako náhradník a slušnou měrou přispěl k dobrým výsledkům týmu. Pořád je to ale pro mladého útočníka málo.

Asensio, ročník 1996, by byl pro útok AC Milán ideální volbou. V ofenzivních řadách je schopen zastávat všechny pozice od křídla přes staženého útočníka až po hrot. AC Milán by Asensiovi byl schopný garantovat také jeho současný plat ve výši 5 milionů eur. S dohodou by si ale rossoneri měli pospíšit, protože kolem Asensia začínají kroužit také bohaté kluby z Premier League ochotné nabídnotu hráči lepší platové podmínky.

 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace