Adán věří, že může připravit Casillase o post jedničky

Antonio Adán (© marca.es)

Jerzy Dudek opustil Real Madrid, díky čemuž se Antonio Adán v pořadí brankářů definitivně posunul na druhou pozici. Ambiciózní mladík chce ale více.

Adán věří, že není nemožné poslat Ikera Casillase, dlouholetou jedničku Bílého baletu i španělského národního týmu, na lavičku: "Přesně vím, jaká je moje situace. Mám před sebou nejlepšího gólmana světa, ale jsem tady spokojený. Řada lidi by chtěla být na mém místě. Jsem mladý a nemůžu mít lepší vzor než Ikera Casillase."

"Kdyby mi připadalo nemožné dostat se přes Ikera na pozici jedničky, nebyl bych tady. Tvrdě pracuji s vidinou, že by se současná situace mohla změnit. Vím, že to bude hodně těžké, ale chci hrát."

Čtyřiadvacetiletý Antonio Adán si neurčil dobu, po kterou je ochotný být dvojkou: "Žádný časový úsek jsem si nevymezil. Jsem druhý brankář, mám radost, že můžu být součástí tohoto týmu, kterému chci pomoci k dobrým výsledkům. Na nic jiného teď nemyslím."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace