Adidas po konzultaci s Realem vymazal z promo fotografií Mbappého

Kylian Mbappe v dresu Realu Madrid

Poté, co se na veřejnosti objevila zpráva o tom, že byl Kylian Mbappé švédskou policií obviněn ze znásilnění ženy, ke kterému mělo dojít minulý čtvrtek ve Stockholmu, začal Adidas na reklamních fotografiích mazat Mbappého tvář. Krok by mohl souviset s tím, že má francouzský útočník podepsánu osobní smlouvu s konkurenčním Nike, ale postup Adidasu vyvolal pochybnosti o tom, zda přece jen Mbappého oblíbenost v současné chvíli strmě neklesá.

Poslední dny útočníka Realu Madrid, Kyliana Mbappého, byly více než komplikované. Hráč byl nejdříve během reprezentační pauzy, do které nezasáhl, protože nebyl pro nedostatečnou kondici k týmu povolán, spatřen s kamarády ve Stockholmu, aby později noc strávil v centru města na diskotéce. Ze Švédska o pár dní později dorazily informace o tom, že byl francouzský útočník obviněn ze znásilnění ženy.

Hvězda Realu Madrid se mezitím vrátila do Madridu, ale rozruch kolem ní neustal a sponzoři klubu na situaci reagovali po svém, když z posledních reklamních fotografií Adidas vymazal Mbappého tvář. Rozdíl je patrný a dohledatelný, jelikož původní snímky s francouzským útočníkem již byly poslány do distribuce.

Důvodem tohoto tahu německého oděvního gigantu by, kromě posledních informací přicházejících ze Švédska, mělo být to, že má Mbappé podepsanou vlastní reklamní smlouvu s Nike, hlavním konkurentem. Ať už je to tak či jinak, krok Adidasu potvrdil to, že po nevýrazném úvodu Mbappého v Realu Madrid sociální statut hráče v této chvíli upadá.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace