Adios: Bernardo Silva Barcelonu neposílí, v Manchesteru podepsal novou smlouvu

Bernardo Silva Barcelonu neposílí

Devětadvacetiletý portugalský reprezentační záložník, Bernardo Silva, byl v posledních měsících opakovaně spojován s přestupem do Barcelony. Spekulovalo se o tom, že by se rád přiblížil své domovině a po sedmi sezónách v Manchesteru City zkusil změnu. Zranění De Bruyneho ale výrazně zamávalo s plány anglického klubu, který byl smířen s odchodem hráče, a situace se otočila o 180°: Bernardo Silva podepsal v klubu novou smlouvu a katalánský klub neposílí.

Bernardo Silva se rozhodl pokračovat v kariéře v Manchesteru City a přijal nabídku na prodloužení smlouvy, která ho v klubu udrží až do roku 2025. Portugalský záložník byl pro trenéra Barcelony, Xaviho Hernandeze, vysněnou posilou, která měla ještě více zhodnotit útočnou sílu katalánského klubu, ale lusitánský reprezentant se nakonec rozhodl zůstat u úřadujících vítězů Ligy mistrů, čímž utnul spekulace o svém příchodu do Barcelony.

Portugalský záložník, který před nedávnem oslavil své 29. narozeniny, si v minulých měsících otevřel vrátka k možnému letnímu přestupu do Barcelony. Z Manchesteru City by odešel po sedmi letech a zdálo se, že anglický klub dá přestupu zelenou.

Trenér Guardiola hráči slíbil, že v případně vhodné nabídky jeho odchodu bránit nebude, nicméně do jednání zasáhlo nakonec něco zcela jiného. Zranění Kevina De Bruyneho, jehož očekávaná pauza bude až čtyřměsíční, rozhodlo o tom, že je Bernardo Silva pro Manchester nepostradatelný a Barcelona se svého hlavního cíle na přestupovém trhu musí vzdát.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace