Adriano: Čtyři měsíce jsem hrál a necítil nohu

Adriano Correia (© as.com)

Obránce Barcelony Adriano Correia promluvil o zdravotních problémech, které ho trápily v minulé sezóně.

Brazilec přiznal, že riskoval, když pravidelně nastupoval i v době, kdy kvůli nervovým problémům necítil nohu: "Měl jsem nervové potíže, které zmenožňovaly cítit nohu. Čtyři měsíce jsem hrál a necítil nohu. Riskoval jsem, protože jsem neměl žádnou stabilitu. Pocit bolesti se nepřenášel do mozku, zkoušel jsem to do doby, než přišlo zranění."

"Teď už je to lepší. Podstoupil jsem v Brazílii léčbu. Lékaři se divili, že jsem v takovém stavu hrál. Hodně jsem se obětoval, necítil jsem se stoprocentně, naštěstí z toho nevzniklo žádné vážné zranění."

Osmadvacetiletého univerzála nadchla návštěva Izraele, kterou Barcelona podnikla v rámci předsezónního turné: "Byl jsem zvědavý. Pravdou je, že mě nadchlo místo, kde se narodil a zemřel Ježíš. Vždy jsem se do Izraele chtěl podívat s rodinou, teď jí budu moci vysvětlit podrobnosti o historii. Bylo to velmi zajímavé."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace