Aduriz a Isma López se vracejí do Athleticu

Aritz Aduriz (© marca.es)

Od Athleticu se neočekává na přestupovém trhu velká aktivita, v posledních dnech však bylo vedení Lvů hodně aktivní, což vyústilo v návraty Aritze Adurize a Ismaela Lópeze.

Aduriz přichází z Valencie výměnou za 2,5 milionu eur, tedy poloviční cifru, než za jakou ho Athletic v roce 2008 prodal Mallorce. Na San Mamés, kde 31letý forvard již dvakrát působil, podepsal smlouvu na tři roky.

Valencii opouští Aduriz po dvou sezónách. V dresu Athleticu se bude prát o místo na slunci nejen s Fernandem Llorentem, ale také s Ismaelem Lópezem.

Dvaadvacetiletý fotbalista, jenž v letošní sezóně pomohl Lugu k postupu do Segunda División, je totiž stejně jako Aduriz oficiálně potvrzenou posilou Athleticu. Baskický celek ho získal zdarma poté, co mu v Galicii vypršel kontrakt. Pruhovaný dres bude oblékat dva roky, součástí dohody je i výkupní klauzule ve výši 30 milionů eur. Isma López se vrací do klubu, jehož je odchovancem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace