Agirretxe chválí Seferoviće a těší se na boj o základní sestavu

Imanol Agirretxe (© marca.es)

Zdravotní potíže Imanola Agirretxeho jsou minulostí, útočník Realu Sociedad je připraven nastoupit.

Svalové zranění usadilo 26letého útočníka na měsíc na marodku a jak sám přiznává, na návrat se těší: "Mám obrovskou chuť hrát. Vím, že musím ještě trénovat, abych se dostal do maximální formy. Sám nevím, zda-li bych zvládnul celý zápas. Ale jsem trenérovi k dispozici už na nejbližší utkání."

Na hrot Errely přišla Agirretxemu v létě konkurence, Haris Seferović chytil příležitost za pačesy a okamžitě se stal jednou z opor. Agirretxe má pro svého spoluhráče jen slova chvály a těší se na boj o místo v základní sestavě.

"Neznal jsem ho, ale hned po příchodu ukázal, že je dobrým hráčem. Předvádí výborné výkony. Dobře do týmu zapadl, což potěšilo i mně. Vždy je dobré, když musíte o místo v sestavě tvrdě bojovat, těží z toho celé mužstvo. V něčem jsme si podobní, v něčem se lišíme. Nejdůležitější je přizpůsobit se nárokům týmu," řekl Agirretxe na adresu Seferoviće.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace