Aitor možná přijde o ligový zápas, byl povolán do volební komise

Aitor Fernández (© marca.es)

Levante se v nedělním střetnutí proti Athleticu možná bude muset obejít bez brankáře Aitora Fernándeze a důvod je hodně kuriózní.

Osmadvacetiletý fotbalista byl totiž povolán do volební komise svého rodného baskického města Mondragón, kde se volby konají ve stejný den jako střetnutí v Bilbau.

Aitor musí být u voleb přítomen, přestože má v komisi jen roli náhradníka. Hlásit se musí v osm hodin ráno. Klub se snažil dosáhnout hráčova uvolnění, avšak neuspěl.

Pro Levante jde o velký problém, protože Aitor odchytal jako brankářská jednička všech 12 ligových duelů letošní sezóny a jeho náhradník Oier má zdravotní potíže. Strážce svatyně valencijského celku má přesto šanci utkání stihnout. Stadion San Mamés je totiž od Mondragónu vzdálen jen něco přes 50 kilometrů, pokud budou volby probíhat bez problémů, mohl by Aitor do Bilbaa dorazit v dostatečném předstihu před výkopem, který je naplánován na 14. hodinu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace