Aká je ďalšia budúcnosť Nica v Barce? Agent chce hráčov odchod

Barcablaugrana.com

Agentom mladého španielskeho futbalistu, ktorý patrí medzi najväčšie talenty La Masie posledných rokov, je renomovaný Jorge Mendes. Portugalský obchodník si myslí, že najlepšie by pre jeho klienta bolo, ak by v budúcej sezóne zbieral minúty mimo Barcelonu.

Podľa neho je veľmi pravdepodobné, že Nico nebude mať v budúcej sezóbe dostatok herného času. Záver práve skončenej sezóny mu čiastočne dáva za pravdu. Posledné zápasy bolo vidieť, že Xavi vsádza v strede ihriska na iných hráčov a Nico bol odstavený na vedľajšiu koľaj.

Uplynulú sezónu si pripísal len 12 štartov v lige, čo je pre mladého prespektívneho hráča naozaj málo. Navyše pred budúcim ročníkom chce vedenie klubu posilniť záložnú radu a prísť by mohlo viacero hráčov. Spomína sa napríklad Franck Kessie z AC Miláno.

V klube sú aj napriek slabšiemu vyťaženiu hráča s jeho výkonmi spokojní a rozhodne sa ho nechcú zbaviť na trvalo. V hre je tak hosťovanie, ktoré by mohlo mladíkovy pomôcť v ďalšom napredovaní. O jeho služby záujem určite bude a to ako v Španielsku, tak v zahraničí.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace