Al-Qadsiah může na Moratu zapomenout, zůstane v Atléticu Madrid

Alvaro Morata v dresu Atlética Madrid

Pro bývalého útočníka Realu Madrid, Juventusu a Chelsea, který nyní září v dresu reprezentačního týmu, se svět otočil o 180°, aby se zase vrátil tam, kde začal. Alvaro Morata dostal nabídky z italské Serie A, později ze saudskoarabského Al-Qadsiah, a mezitím vším stihl pohrozit Atléticu Madrid odchodem. Nakonec ale ve španělské lize zůstane, jak sám oznámil na sociálních sítích.

Jeden příspěvek na Instagramu stačil k tomu, aby Alvaro Morata utnul debaty o tom, zda z Atlética Madrid v létě zamíří pryč. Nabízela se možnost italské Serie A, kde postupně projevil zájem Juventus, AC Milán a AS Řím.

Spekulace se rozmnožily poté, co španělský útočník pohrozil klubu, že odejde z Atlética, pokud nebude mít jistotu pravidelného hraní v základní sestavě. „Myslím, že to, co se objevuje v tisku, je pravda. S nikým jsem nemluvil, ale když vidím, že se v Atléticu skloňují jména několika útočníků, znamená to, že už pro ně nejsem prioritou. Je mi skoro 32 let a nemůžu v klubu zůstat, pokud bych nehrál,“ řekl v rozhovoru pro tisk Alvaro Morata.

V návaznosti na to přispěchal s nabídkou saudskoarabský Al-Qadsiah, který hráči nabídl tříletou smlouvu s ročním platem 15 milionů eur a zaplacení výstupní klauzule. V týmu by se Alvaro Morata setkal s bývalým hráčem Realu Madrid, Nacho Fernandezem, ale jednání vzala rychle za své po jediném příspěvku na sociálních sítích.

Nedokáži si představit, jaké to musí být vyhrát v tomto dresu, a nepřestanu, dokud se mi to nepodaří,“ stopnul debatu o odchodu sám Morata, kterému důvěru v posledních hodinách vyjádřil i trenér Simeone, který potvrdil, že s ním do příští sezóny počítá.

 

 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace