Al Thani chce vyřadit Iscovo číslo

Al Thani (© marca.es)

Přestup Isca do Realu Madrid ještě nebyl oficiálně potvrzen, už i majitel Málagy Al Thani však považuje odchod hvězdného záložníka za hotovou věc.

Andalusané dostanou od Bílého baletu odstupné ve výši minimálně 24 milionů eur. Isco se během dvou let na stadionu La Rosaleda podílel na největších úspěších v historii klubu. A Al Thani se chce mladému fotbalistovi odvděčit vyřazením čísla 22, které nosil na zádech.

"Číslo 22 nebude žádnému hráči v Málaze k dispozici, jde o projev úcty k Iscovi," napsal kontroverzní majitel Málagy na svůj Twitter.

Pravidla Španělského fotbalového svazu vyřazovat čísla na počest klubových legend, jako je to běžné například v hokejové NHL, zakazují, neboť členové kádru prvního týmu musejí na dresech nosit číslovky od 1 do 25. Nový kouč Málagy Bernd Schuster však chystá mužstvo složené maximálně z 23 hráčů, Iscovo číslo by tak přece jen mohlo zůstat neobsazené.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace